primary care

Vårdcentralen Marieberg

Vi sätter patienten i centrum och prioriterar god tillgänglighet i telefonen och på våra mottagningar. Vi arbetar aktivt med hälsoförebyggande arbete och livsstilsfrågor för att våra patienter ska få stöd i att ha en hälsosam livsstil. En hälsosam livsstil är grunden för ett aktivt liv och förebygger många sjukdomar. Kom gärna och besök vårt Hälsospår där du kan kontrollera ditt blodtryck, göra din egen hälsoanalys och få tips och råd hur du kan förbättra din hälsa. Prata gärna med någon av oss om du behöver hjälp med rökavvänjning, viktminskning eller andra livsstilsförändringar. För kontakt och mer information - se vårt utbud.

Informationen uppdaterades 23:03 - 15 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Vårdcentralen Marieberg har fått i Nationella Patientenkäten.

Receptionen
Receptionen
Laboratoriet
Laboratoriet

Vaccination mot covid-19, Vårdcentral (BT)

2.9
1.8
Edvin L.
20 maj, 2025
Blev attackerad om mitt mående och tillsagd att jag inte får må dåligt för att jag är ung o snäll och har hela livet framför mig. Och om jag fortsätter söka hjälp kommer jag va en 50åring som har grova problem för att jag hakar upp mig i att få hjälp, allt för att jag sa att jag inte får den hjälp av psykologen jag behöver.
Ponus J.
26 jan, 2025
Så illa behandlad och kränkt har jag sälla sällan blivit.. ingen är påläst vad som gäller.. och tydligt finns det ingen läkare att få träffa.. många ger sej tyvärr och orkar inte falla mellan stolarna men axepterar .. inte jag Jag ger mej aldrig!! Och gömmer heller inte om nån är spydig emot mej och ljuger för mej.. Bytte iallafall vårdcentral.. inga problem alls... Alla som är skrivna på marieberg Borde byta.. inga patienter ingen vårdcentral bara att lägga ner sliten..