Till Vårdcentralen Skänninge är alla välkomna, gammal som ung, bosatt på orten eller inte. Vi vill arbeta förebyggande och stimulera till en sundare livsstil. Vår målsättning är att erbjuda dig en nära vårdcentral som präglas av ett gott bemötande, kontinuitet och hög tillgänglighet. Vi strävar efter att ha en helhetssyn på varje individ som söker vård hos oss.
För kontakt och mer information - se vårt utbud.
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
Vårdcentraler
87.3av 100
Helhetsbetyg 2025
±6.5 konfidensintervall
101 svar (51% svarsfrekvens)
78.8 nationellt medel (45% svarsfrekvens)
Dimensioner
Vård och behandling88.0±6.4Medel 79.8
Delaktighet87.0±6.6Medel 80.9
Bemötande89.5±6.0Medel 84.4
Kontinuitet84.4±7.2Medel 71.0
Information85.7±6.9Medel 75.4
Tillgänglighet88.7±6.2Medel 80.2
Markering visar nationellt medelvärde.
Vårdcentralen Skänninge erbjuder bemötande med både trevliga och lyssnande läkare, enligt vissa patienter. Första besöket beskrivs som positivt av några. Dock upplever många patienter problem med dåligt bemötande, långa väntetider och svårigheter att nå vårdcentralen. Vissa har även felaktiga diagnoser rapporterats. Vårdcentralen tycks passa bäst för vuxna och långtidssjukskrivning.