Vårdcentralen Lyckorna ligger centralt belägen invid Lasarettet i Motala. Vi har en god bemanning och kompetenta medarbetare. God vård och hälsoförebyggande arbete är vår målsättning. Vi prioriterar tillgänglighet och gott bemötande. Forskning och utveckling ses som en naturlig del av verksamheten.
Samtliga besök bokas i förväg. För kontakt och mer information - se vårt utbud.
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
Vårdcentraler
68.6av 100
Helhetsbetyg 2025
±8.2 konfidensintervall
122 svar (41% svarsfrekvens)
78.8 nationellt medel (45% svarsfrekvens)
Dimensioner
Vård och behandling74.6±7.9Medel 79.8
Delaktighet72.6±8.0Medel 80.9
Bemötande78.3±7.5Medel 84.4
Kontinuitet53.9±9.4Medel 71.0
Information63.8±8.7Medel 75.4
Tillgänglighet71.5±8.0Medel 80.2
Markering visar nationellt medelvärde.
Vårdcentralen Lyckorna får beröm för sin hjälpsamma och trevliga personal samt deras engagerade bemötande. Flera patienter är nöjda med vårdens kvalitet. Å andra sidan har många haft problem med att nå vårdcentralen via telefon och upplevt långa väntetider. Hantering av psykisk ohälsa kunde också förbättras. Trots vissa svårigheter är det övergripande intrycket att personalen är duktiga och vården är generell god.