primary care

Vårdcentralen Valdemarsvik

Vi erbjuder alla åldrar hälso- och sjukvård av högsta möjliga kvalitet och arbetar utifrån en helhetssyn. Alla som ringer oss blir kontaktade samma dag. Vårdcentralen bedriver även avancerad hemsjukvård dygnet runt. Vår målsättning är att ge befolkningen en trygg och säker vård med hög medicinsk kompetens, god tillgänglighet och ett bra bemötande.

Aktuell information

Vänligen inkom med din receptförnyelse i god tid och förnya samtliga recept vid samma tillfälle. Kontrollera att receptets alla uttag är uthämtade.

Informationen uppdaterades 23:03 - 15 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Vårdcentralen Valdemarsvik har fått i Nationella Patientenkäten.

79%

Vårdcentral (BT), Vaccination mot covid-19

Vårdcentralen i Valdemarsvik erbjuder vänligt bemötande och ibland snabb service, vilket uppskattas av många besökare. Möjligheten att få tider lätt är också en fördel. Däremot finns det kritik mot att vissa patienter inte upplever att de blir riktigt hörda eller får tillräcklig hjälp. Lång väntetid och kommunikationsproblem är också aspekter som vissa lyfter fram. Trots detta anses vårdcentralen lämpad för allmänvård och för dem med vuxna och kroniska vårdbehov.
Vänligt bemötande
Omtänksam personal
Endast grundläggande undersökningar
Lätt att få tider
Lång väntetid ibland
Otydlig kommunikation
Kompetent vårdpersonal
allmänvård, vuxna, kroniska tillstånd
*Sammanfattat från Google (30).

3.4
Ulf L.