Vårdcentralen Valdemarsvik är öppen helgfria vardagar.
Vi erbjuder hälso- och sjukvård av högsta möjliga kvalitet och arbetar utifrån en helhetssyn. Alla som ringer oss blir kontaktade samma dag. Vårdcentralen bedriver även avancerad hemsjukvård dygnet runt.
Vår målsättning är att ge befolkningen en trygg och säker vård med hög medicinsk kompetens, god tillgänglighet och ett bra bemötande.
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
Vårdcentraler
72.9av 100
Helhetsbetyg 2025
±8.8 konfidensintervall
97 svar (49% svarsfrekvens)
78.8 nationellt medel (45% svarsfrekvens)
Dimensioner
Vård och behandling73.8±8.9Medel 79.8
Delaktighet76.4±8.5Medel 80.9
Bemötande80.0±8.0Medel 84.4
Kontinuitet62.9±10.0Medel 71.0
Information65.9±9.7Medel 75.4
Tillgänglighet75.8±8.5Medel 80.2
Markering visar nationellt medelvärde.
Vårdcentralen i Valdemarsvik erbjuder vänligt bemötande och ibland snabb service, vilket uppskattas av många besökare. Möjligheten att få tider lätt är också en fördel. Däremot finns det kritik mot att vissa patienter inte upplever att de blir riktigt hörda eller får tillräcklig hjälp. Lång väntetid och kommunikationsproblem är också aspekter som vissa lyfter fram. Trots detta anses vårdcentralen lämpad för allmänvård och för dem med vuxna och kroniska vårdbehov.