primary care

Vårdcentralen Cityhälsan Centrum

Cityhälsan Centrum är vårdcentralen med fokus på hälsa, forskning och tekniska lösningar i vården. Vårt mål är att ge bästa möjliga förutsättningar för dig att skapa en god hälsa. Du ska kunna känna dig trygg med att vi finns tillgängliga med vår kompetens när du behöver. Vårdcentralen är din första kontakt med hälso och sjukvården. Här gör vi en bedömning av dina besvär och vägleder dig till hur du bäst kan få hjälp med dem.

Informationen uppdaterades 23:02 - 15 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Vårdcentralen Cityhälsan Centrum har fått i Nationella Patientenkäten.

78%

69%

Vårdcentral (BT), Vaccination mot covid-19

Cityhälsan Centrum erbjuder ett professionellt bemötande och engagerad personal. Många recensenter uppskattar att man får snabb hjälp med remisser och recept. Dock nämner många svårigheter med att boka tid, otillräcklig behandling och långa telefonköer. Trots några negativa upplevelser verkar kliniken ge ett trevligt bemötande vid konsultationer.
Professionell personal
Snabb remisshantering
God hjälp med recept
Osäker rådgivning
allmän vård, mindre besvär
*Sammanfattat från Google (44) & Facebook (5).

2.8
Ingemo B.
20 jan, 2025
När min fotfraktur inte blivit bättre på drygt 8 veckor samt att jag hittat 2 knölar under foten och vill att läkare ska titta på min fot. Ringer vårdcentralen. Väntar 1 vecka på att bli uppringd,ingen ringer. Skriver ett meddelande på deras sida och ber igen om att få träffa läkare eller att få en remiss till en ortoped. Får ett mail att mitt ärende är avslutat.
1.5
Adrian S.
3 maj, 2024
Bedrövlig vårdcentral. Personalens främsta uppgift är att hålla patienter borta från mottagningen. När man ringer och beskriver sina hälsobesvär låtsas de inte förstå, eftersom de slipper boka en tid då.