Vårdcentralen Linghem är den lilla vårdcentralen med det stora utbudet. Vi erbjuder dig trygg och säker sjukvård, vi har hög medicinsk kompetens och mångårig erfarenhet.
Under samma tak finns vårdcentral, folktandvård och apotek samlat. Vårdcentralen har idag cirka 6700 listade patienter och är stadigt växande i takt med nya bostadsbyggnationer i närområdet. Vår personal arbetar på ett medvetet sätt för att främja hälsa och välbefinnande.
Hälsosamtal, erbjuds alla listade patienter då de fyller 40, 50, 60 och 70 år.
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
Vårdcentraler
77.4av 100
Helhetsbetyg 2025
±9.2 konfidensintervall
80 svar (53% svarsfrekvens)
78.8 nationellt medel (45% svarsfrekvens)
Dimensioner
Vård och behandling78.8±9.1Medel 79.8
Delaktighet79.9±8.9Medel 80.9
Bemötande85.0±7.9Medel 84.4
Kontinuitet69.4±10.6Medel 71.0
Information72.8±10.0Medel 75.4
Tillgänglighet80.1±8.7Medel 80.2
Markering visar nationellt medelvärde.
Flera patienter noterar vårdcentralens vänliga och vårdande personal, med snabb service och effektiva åtgärder. Vissa har upplevt positiva förändringar den senaste tiden. Dock finns det återkommande kritik mot läkarnas kompetens och tillgänglighet samt problem med remisshantering och kontinuitet av läkare.