primary care

Vårdcentralen Valla

Vårdcentralen Valla är belägen i Ebbepark och har cirka 18 000 listade patienter. I våra lokaler finns också provtagningsenhet, apotek och familjecentral. Vi erbjuder hälso- och sjukvård av god kvalitet. Vi strävar mot kontinuitet för våra patienter och är måna om ett professionellt och gott bemötande. För medicinska råd och tidbokning ringer du våra sköterskor på telefon 010-1059680. För övriga ärenden kontakta oss gärna via 1177.se. När vårdcentralen är stängd kan du söka efter råd om sjukdomar och symtom här på 1177.se. Hittar du inget svar kan du ringa 1177. Sjuksköterskorna på 1177 ger dig allmänna medicinska råd, gör en medicinsk bedömning och lotsar dig vidare om du behöver besöka jourcentral eller akutmottagning.

Informationen uppdaterades 23:03 - 15 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Vårdcentralen Valla har fått i Nationella Patientenkäten.

Provtagning
Vårdcentralen
Provtagning

Torsdag
Onsdag
Tisdag
Måndag

Vaccination mot covid-19, Vårdcentral (BT)

Vårdcentralen Valla har fått positiva kommentarer på sitt professionella och tillmötesgående bemötande med duktiga läkare och sjuksköterskor. Det rapporteras också om bra tidshantering vid vissa tillfällen. Trots detta upplever många patienter långa väntetider, både vid besök och i telefonkön, samt oeniga åsikter om bemötandekvalitet. Telefonsystemet anses ibland bristfälligt vilket skapar frustrerande upplevelser. Det rekommenderas för allmän sjukvård och familjer med barn.
Professionellt bemötande
Kommunikationsproblem ibland
Tillmötesgående personal
Kunnig och noggrann personal
Allmän sjukvård, barn, BVC
*Sammanfattat från Google (49).

Anette J.
23 jan, 2025
Har haft problem sedan september o haft åter kommande kontakter med VC o oxå fått medicinsk behandling vid flera tillfällen o blir återkommande uppmanad att ”höra av mig”. I dag ”hörde jag av mig” fick veta att den remiss jag levt i tron var skickad inte skickats pga. av att jag inte var överens med läkaren om vissa uppgifter, ren bestraffning! Läkaren har haft en direkt undermålig kommunikation, ignorerat information, inte lämnat info om prover som skall tas, svar på dessa eller någon vårdplanering över huvudtaget! Bad om tel verksamhetschef, svar leta på hemsidan, där den inte tycks finnas!
Mais K.
26 nov, 2024