primary care

Vårdcentralen Skäggetorp

På vårdcentralen kan du som patient få hjälp av kompetent personal som ex läkare, sjuksköterska, kurator mfl. På vårdcentralen finns olika specialistmottagningar som ex diabetes, inkontinens och astma/kol. I närheten av vårdcentralen finns BVC och Familjecentralen samt Apotek.

Informationen uppdaterades 06:53 - 30 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Vårdcentralen Skäggetorp har fått i Nationella Patientenkäten.

+4610105#### Visa nummer

Laboratoriet
Laboratoriet

Vårdcentral (BT), Vaccination mot covid-19

Vårdcentralen Skäggetorp får blandade recensioner. Många patienter uppskattar den snabba hjälpen och den underbara personalen. Det finns också positiva kommentarer om bra bemötande. Dock finns det kritik mot dålig telefonservice, problem med remisser och bristande kunskap hos personalen. Enstaka nämner även problem med felaktiga recept.
Snabb hjälp
Underbar personal
Dålig telefonservice
Problem med remisser
Bristande kunskap
Felaktiga recept
Allmänvård, vuxna
*Sammanfattat från Google (15).

3.2
Anthony H.
22 maj, 2025
Har väntat två veckor på att en läkare ska ringa mig angående ett remissvar som anlända till vårdcentralen för två veckor sedan och som har lagts upp på min sida på 1177! Jag har ringt vårdcentralen och de har fortfarande inte ringt tillbaka. Det är oacceptabelt!
Sami H.
30 dec, 2023
Aggressiva Man känner sig att man går till polisstation. Jag har aldrig sett liknande skäggetorp vårdcentralen personal här i Sverige hoppas att jag inte blir sjuk. Så fort man kommer till Skäggetorp vårdcentralen personalen säger gå. Vi har ingen tider ingen som vill komma dit även om man är nära till döden när ni bemöta som ni gör till sina patienter.