Capio Vårdcentral Johannelund AB logo
Vårdcentral

Capio Vårdcentral Johannelund AB

Capio vårdcentral Johannelund drivs på uppdrag av Region Östergötland. Vi arbetar för jämlik vård, gott bemötande, kontinuitet och tillgänglighet. Vi har dropin på labb 08.00-11.30 alla vardagar, man kan även boka tid för provtagning på 1177. Vi är fullbemannade alla yrkeskategorier och arbetar för att kunna ge bästa tänkbara vård till våra invånare. För medicinska råd och bedömningar ringer du våra sjuksköterskor på telefon: 010-105 94 30. Alla samtal besvaras varje dag och du får alltid en medicinsk bedömning av en legitimerad personal. För receptförnyelse och avbokning av tid kan du med fördel kontakta oss via 1177.se. När vårdcentralen är stängd kan du söka vård via vår digitala vårdcentral Capio Go. Den är öppen alla dagar 07.00-22.00 inklusive röda dagar.

Informationen uppdaterades 12:53 - 20 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Capio Vårdcentral Johannelund AB har fått i Nationella Patientenkäten.

Vårdcentral (BT), Vaccination mot covid-19

Capio Vårdcentral Johannelund i Linköping är en vårdcentral som enligt flera recensioner kännetecknas av ett trevligt bemötande och professionell personal. Många patienter uppskattar lättillgängligheten via telefon. Dock har några patienter uttryckt missnöje med faktureringsfrågor och brist på empati hos personalen. Andra recensioner betonar problem med bemötandet av barn, vilket kan kräva förbättring. Helhetsintrycket är en vårdcentral som är lätt att få kontakt med men med vissa kundserviceaspekter att arbeta med.
Trevlig vårdcentral
Professionellt bemötande
Lätt att nå via telefon
Problem med fakturering
Bristande empati
Dåligt bemötande av barn
allmän vård, telefonrådgivning
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (69) & Google (6).

4.5
Gunilla D.
4 apr, 2025
Mycket bra vårdcentral, alltid bra bemötande från reception, lab, sjuksköterskor, läkare, dvs hela teamet. Tack till er alla som tar så bra hand om mig som patient. Gunilla
janåke u.
10 nov, 2022