Öppet fredag från 08:00

Rehabenheten Sala, Västmanlands sjukhus Sala, Region Västmanland

Lasarettsgatan 1, Sala

ANNONS

Rehabenheten Sala, Västmanlands sjukhus Sala, Region Västmanland

Vi samarbetar med specialistklinikerna i Västerås, inom den egna kliniken och till viss del med primärvården. Till oss kommer du efter remiss från specialistvården. På vår fysioterapimottagning får du hjälp med rehabilitering efter ortopediska skador eller operationer. Vi erbjuder även rehabilitering efter hjärtinfarkt, vid KOL och reumatologiska besvär och likaså rehabilitering vid olika neurologiska funktionsnedsättningar. Vi arbetar efter nationella evidensbaserade behandlingsriktlinjer och vårdprogram. Vi har uppdrag inom vårdval/primärvård när det gäller neurologisk och reumatologisk rehabilitering. Det betyder att du som patient kan söka rehabilitering direkt hos oss och komma remissfritt. Vi erbjuder även teambaserad rehabilitering Öppenvårdsrehab utgörs av ett multiprofessionellt team bestående av sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut, sjuksköterska, undersköterska, kurator. Logoped och dietist ingår i teamet vid behov. Patienternas behov av rehabilitering är eller kan vara mer omfattande.

Informationen uppdaterades 09:02 - 12 nov, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Fredag : 08:00 - 13:00 Fysioterapi
Måndag - Torsdag : 08:00 - 16:00 Öppenvårdsrehab
Måndag - Torsdag : 08:00 - 16:00 Fysioterapi
Fredag : 10:00 - 13:00 Öppenvårdsrehab

Telefontider

Måndag - Onsdag : 08:30 - 09:30

Måndag - Torsdag : 08:00 - 16:00 Fysioterapimott
Fredag : 08:00 - 14:00 Fysioterapimott
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.