karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0
Specialistområden

Rehabiliteringsverksamhet i Hyltebruk

På vården.se kan du jämföra 4 Rehabiliteringsverksamheter i Hyltebruk. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
4 mottagningar i närheten av Hyltebruk
primary care

Inga tillgängliga tjänster att boka online
primary care

Inga tillgängliga tjänster att boka online
primary care

Inga tillgängliga tjänster att boka online
primary care

Inga tillgängliga tjänster att boka online

Vad har rehabiliteringsverksamheter i Hyltebruk för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på rehabiliteringsverksamhet i Hyltebruk. Lämna gärna ett omdöme om just din rehabiliteringsverksamhet i Hyltebruk så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken rehabiliteringsverksamheter är bäst i Hyltebruk?

Eftersom det inte finns några omdömen på rehabiliteringsverksamheter i Hyltebruk idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken rehabiliteringsverksamheter som passar bäst för just dig.

Vilka rehabiliteringsverksamheter i Hyltebruk har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga rehabiliteringsverksamheter i Hyltebruk som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en rehabiliteringsverksamhet på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en rehabiliteringsverksamhet?

En rehabiliteringsverksamhet, även kallat rehab, är en plats där människor kan få hjälp och stöd för att återhämta sig efter en skada, sjukdom eller operation. Målet med rehabiliteringen är att förbättra livskvaliteten för patienten genom att till exempel återställa kroppsfunktioner, minska smärta eller återvinna rörlighet.

Vad kan man få hjälp med på en rehabmottagning?

En rehabmottagning kan hjälpa till med en rad olika saker, och utgår från patientens specifika behov. Behandling på rehabiliteringsverksamhet kan till exempel inkludera fysioterapi för att förbättra rörlighet och styrka, ergoterapi för att återvinna och förbättra förmågan att utföra vardagliga aktiviteter, logopedi för att träna tal och sväljförmåga, och psykologiskt stöd för att hantera emotionella utmaningar och återgå till arbetslivet. Arbetsträning kan också vara en del av rehabiliteringen.

Vilka arbetar på en rehabiliteringsverksamhet?

För att kunna erbjuda en heltäckande och individanpassad vård arbetar olika specialister på en rehabmottagning. Du kan vanligen träffa sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped, psykolog, sjuksköterska och läkare på rehab. Tillsammans samarbetar de för att utforma och genomföra rehabiliteringsprogram som syftar till att hjälpa dig som patient att återfå optimal funktion. Ofta möjliggör rehabilitering en snabbare återgång till dina tidigare aktiviteter och ditt arbete.