Optiker i Falun

På vården.se kan du jämföra 1 Optiker i Falun. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst Läs mer.
10 mottagningar i närheten av Falun
 
Synsam Falun
Synsam Borlänge
Synsam Hedemora
Synsam Sandviken
Synsam Valbo
Synsam Ludvika
Synsam Fagersta

Vad har optiker i Falun för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på optiker i Falun. Lämna gärna ett omdöme om just din optiker i Falun så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken optiker är bäst i Falun?

Eftersom det inte finns några omdömen på optiker i Falun idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken optiker som passar bäst för just dig.

Vilka optiker i Falun har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga optiker i Falun som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en optiker på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Hitta den bästa optikern i Falun

När du väljer en legitimerad optiker i Falun vet du att du är i trygga händer. Legitimationen är en kvalitetsstämpel som styrker att optikern har den kunskap och expertis som behövs för att bedöma synfel och ge rätt behandling. Du kan enkelt hitta den optiker som passar dig bäst direkt här på Vården.se.

Bästa synundersökningen i Falun

En optiker i Falun kontrollerar dina ögon under en synundersökning. En synundersökning tar ungefär en halvtimme. När du ska på synundersökning för glasögon brukar följande ingå:

  • En förundersökning i en apparat ute i butiken för att se hur ljuset träffar ögat.
  • Frågor om din allmänhälsa.
  • Undersökningar som tar reda på om du skelar, pupillernas reflex och hur bra du ser (både med och utan glasögon, om du redan har glasögon).
  • Ögontrycksmätning och ögonbottenfotografering (ingår bara i vissa synundersökningar).

När allt är klart kan optikern ge dig råd, och hjälpa dig att hitta passande glasögon och linser. Optikern kan inte diagnostisera ögonsjukdomar, men kan remittera dig vidare till en ögonläkare, om det finns misstankar om att det finns ögonrelaterade sjukdomar. Priset på en synundersökning i Falun kan variera.

Optiker för barn i Falun

En ögonläkare kontrollerar synen hos barn fram tills att de blir åtta år. Från åtta års ålder kan barn kontrollera synen direkt hos en optiker i Falun. Barn rekommenderas att kontrollera synen hos en optiker varje år upp till 18 år, och därefter vartannat år tills man blir 65 år. Därefter rekommenderas man att kolla synen varje år igen. Har man linser rekommenderas varje år, oavsett ålder. Du kan enkelt hitta en ”optiker nära mig” i Falun i vår söktjänst här på Vården.se. Boka direkt online eller hitta en optiker med drop-in.

Källor:

Specsavers

Synsam

God Syn