karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
3
2

Närakut

På vården.se kan du jämföra 3 Närakuter i Ystad. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
5 mottagningar i närheten av Ystad
primary care
(9)
Öppet idag till 17:00
primary care
(6)
Öppet idag till 17:00
primary care
(14)
Öppet i morgon från 08:00
primary care
Öppet idag till 17:00

Vad har närakuter i Ystad för snittbetyg?

I Ystad ligger snittbetyget för närakuter på 1.8, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din närakut? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och närakuter i Ystad.

Vilken närakut är bäst i Ystad?

Att välja vilken närakut i Ystad du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra närakuter baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De närakuter med bästa snittbetyg i Ystad på Vården.se är:

Så tycker patienter om närakuter i Ystad

Vilka närakuter i Ystad har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga närakuter i Ystad som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en närakut på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en närakut?

En närakut finns till för att hjälpa dig som blir plötsligt sjuk eller skadar dig, och du inte kan vänta på vård. Du kan besöka en närakut om du:

  • upplever plötsliga magsmärtor
  • har en misstänkt fraktur
  • har en misstänkt hjärnskakning
  • har sårskador
  • får akuta allergiska problem.

På en närakut kan du göra en röntgenundersökning och provtagning.

När ska jag gå till en närakut?

För att göra en bedömning kan du ringa 1177 före ditt besök. Då kan sjuksköterskan som hjälper dig hänvisa dig till rätt instans. Om du blir allvarligt sjuk eller skadad, så ska du besöka en akutmottagning. Är det fara för liv, så ska du ringa 112. 

Om du vill göra en utredning av långvariga besvär så ska du vända dig till din vårdcentral. Närakuten gör inga sådana utredningar.

Vilken är min närakut?

Du kan själv välja vilken närakut du vill besöka. Det enklaste är att besöka den närakut som är närmast dig. Du behöver inte vara listad på en närakut såsom du är på din vårdcentral.