karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
28
5
Specialistområden

Kardiolog i Uppsala

På vården.se kan du jämföra 10 Kardiologer i Uppsala. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
43 mottagningar i närheten av Uppsala
eHeart
(1)
Öppet idag till 16:30

Pris från 1925 kr

Vad har kardiologer i Uppsala för snittbetyg?

I Uppsala ligger snittbetyget för kardiologer på 3.75, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din kardiolog? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och kardiologer i Uppsala.

Vilken kardiolog är bäst i Uppsala?

Att välja vilken kardiolog i Uppsala du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra kardiologer baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De kardiologer med bästa snittbetyg i Uppsala på Vården.se är:

Så tycker patienter om kardiologer i Uppsala

Vilka kardiologer i Uppsala har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa kardiologer:

Vad är kardiologi?

Kardiologi betyder studier om hjärtats funktioner och sjukdomar. Det är en gren inom internmedicin som bland annat innefattar kunskap om ärftliga hjärtsjukdomar, hjärtsvikt och sjukdomar i hjärtats kranskärl och kransklaffar. En läkare som specialiserat sig på kardiologi kallas för kardiolog eller hjärtläkare.

När ska man träffa en kardiolog?

Du kan boka ett besök hos en kardiolog av flera olika anledningar. Till exempel om du vill

  • göra ett EKG (elektrokardiogram) för att mäta hjärtats elektriska aktivitet
  • mäta ditt blodtryck under en längre tid
  • göra ett ultraljud av hjärtat.

Behövs remiss till kardiolog?

Ifall du behöver en mer utförlig undersökning av hjärtat kan din vårdcentral skriva remiss till en kardiolog. Det finns även mottagningar där du kan besöka en kardiolog utan remiss. Oftast är det privat kardiologi, det vill säga att du får betala själv för besöket, och det ingår inte i högkostnadsskyddet.

Bästa kardiologen i Sverige?

Det kan vara svårt att veta vilken vårdgivare man ska vända sig till, och många vill självklart välja den bästa hjärtläkaren för sina besvär. I de fall där man behöver akut vård och uppsöker sjukhus så finns det idag en kvalitetsindex på vilka sjukhus som har visat på bästa vården och eftervården. På Vården.se kan du jämföra kardiologer baserat på lediga tider, omdömen och utbud för att hitta bästa hjärtläkaren för just dig.