karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
1
0

Kardiolog barn och ungdom i Karlstad

På vården.se kan du jämföra 1 Kardiologer, barn och ungdom i Karlstad. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
1 mottagning i närheten av Karlstad

Vad har kardiologer, barn och ungdom i Karlstad för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på kardiolog barn och ungdom i Karlstad. Lämna gärna ett omdöme om just din kardiolog barn och ungdom i Karlstad så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken kardiologer, barn och ungdom är bäst i Karlstad?

Eftersom det inte finns några omdömen på kardiologer, barn och ungdom i Karlstad idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken kardiologer, barn och ungdom som passar bäst för just dig.

Vilka kardiologer, barn och ungdom i Karlstad har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga kardiologer, barn och ungdom i Karlstad som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en kardiolog barn och ungdom på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en barnkardiolog?

En barnkardiolog är en hjärtspecialist som för barn och unga. Barnkardiologer har expertkunskaper inom hjärtsjukdomar hos barn och ungdomar och kan ställa diagnos och ge behandling för hjärtsjukdomar och hjärtskador hos barn, spädbarn och ungdomar. Barnkardiologer är specialiserade inom barnhjärtvården.

Vad kan en kardiolog barn och ungdom hjälpa till med?

En kardiolog barn och ungdom kan hjälpa till med att diagnostisera och behandla olika hjärtsjukdomar hos barn, inklusive medfödda hjärtfel, förvärvade hjärtsjukdomar och rytmstörningar. De kan också undersöka eventuella symtom som andfåddhet, bröstsmärta, svimning, eller ovanlig trötthet under fysisk aktivitet. Kardiologen kan utföra olika undersökningar såsom EKG, ultraljud av hjärtat och stressprov för att bedöma sina patienters hjärtfunktion. Vid behov kan barnkardiologer också ge medicinsk behandling eller rekommendera kirurgisk ingrepp för att korrigera hjärtsjukdomar hos barn och ungdomar.