karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0

Klinisk fysiologi i Karlstad

På vården.se kan du jämföra 3 Kliniska fysiologimottagningar i Karlstad. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
4 mottagningar i närheten av Karlstad

Inga tillgängliga tjänster att boka online

Inga tillgängliga tjänster att boka online

Inga tillgängliga tjänster att boka online
specialist care

Inga tillgängliga tjänster att boka online

Vad har kliniska fysiologimottagningar i Karlstad för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på klinisk fysiologi i Karlstad. Lämna gärna ett omdöme om just din klinisk fysiologi i Karlstad så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken kliniska fysiologimottagningar är bäst i Karlstad?

Eftersom det inte finns några omdömen på kliniska fysiologimottagningar i Karlstad idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken kliniska fysiologimottagningar som passar bäst för just dig.

Så tycker patienter om kliniska fysiologimottagningar i Karlstad

Vilka kliniska fysiologimottagningar i Karlstad har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga kliniska fysiologimottagningar i Karlstad som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en klinisk fysiologi på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är klinisk fysiologi? 

Klinisk fysiologi är en medicinsk specialitet som fokuserar på att utföra och tolka olika diagnostiska tester och undersökningar för att utvärdera kroppens funktioner. Klinisk fysiologi undersökningar omfattar exempelvis hjärtundersökningar och undersökningar av nervsystemet samt musklerna. Läkare och specialister i klinisk fysiologi analyserar resultaten av dessa tester för att ställa diagnoser och följa upp patienternas hälsotillstånd. 

Vad är klinisk fysiologiska undersökningar? 

Kliniskt fysiologiska undersökningar är diagnostiska tester som utförs för att utvärdera olika kroppsfunktioner. Exempel på sådana undersökningar är

  • hjärtundersökningar som EKG och arbetsprov 
  • lungfunktionsmätningar
  • undersökningar av nervsystemet och musklerna, som elektromyografi (EMG).

Klinisk fysiologi bedrivs inom den offentliga hälso- och sjukvården, men det finns också privata mottagningar som erbjuder kliniskt fysiologiska undersökningar.