Sundsvall
karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
1
1

Hematolog i Sundsvall

På vården.se kan du jämföra 4 Hematologer i Sundsvall. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
6 mottagningar i närheten av Sundsvall

Vad har hematologer i Sundsvall för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på hematolog i Sundsvall. Lämna gärna ett omdöme om just din hematolog i Sundsvall så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken hematologer är bäst i Sundsvall?

Eftersom det inte finns några omdömen på hematologer i Sundsvall idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken hematologer som passar bäst för just dig.

Vilka hematologer i Sundsvall har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa hematologer:

Vad är en hematolog?

En hematolog är en läkare som är specialist inom hematologi, det vill säga blod och blodbildande organ som benmärgen. En hematologs huvudsakliga ansvar är att diagnostisera och behandla sjukdomar som påverkar blodet, såsom leukemi, lymfom, anemi, myelom och blödarsjuka. 

Vad gör en hematolog?

En hematolog utför olika tester och analyser för att diagnostisera blodrelaterade sjukdomar och övervakar patienters blodstatus. Hematologer behandlar även patienter med blodtransfusioner och utför benmärgstransplantationer.

Vilka sjukdomar behandlas på hematologen?

På en hematologen behandlas hematologiska sjukdomar som involverar blodbildande organ, såsom leukemi (blodcancer), lymfom (lymfkörtlarcancer), hemofili (blödarsjukdom), aplastisk anemi (en blodsjukdom som kännetecknas av brist på blodbildande celler) och andra benmärgssjukdomar. På hematologen behandlas även patienter med autoimmuna sjukdomar som påverkar blodet, inklusive autoimmun hemolytisk anemi och trombocytopeni.