karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
15
1

Gastroenterolog i Uppsala

På vården.se kan du jämföra 3 Gastroenterologer i Uppsala. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
20 mottagningar i närheten av Uppsala
specialist care
(7)
Öppet idag till 16:00

Vad har gastroenterologer i Uppsala för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på gastroenterolog i Uppsala. Lämna gärna ett omdöme om just din gastroenterolog i Uppsala så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken gastroenterologer är bäst i Uppsala?

Eftersom det inte finns några omdömen på gastroenterologer i Uppsala idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken gastroenterologer som passar bäst för just dig.

Vilka gastroenterologer i Uppsala har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa gastroenterologer:

Vad är en gastroenterolog?

En gastroenterolog är specialist inom gastroenterologi, det vill säga en läkare som specialiserat sig på sjukdomar och störningar som påverkar mag-tarmkanalen och dess organ. Detta inkluderar esofagus (matstrupen), mage, bukspottkörtel, lever, gallblåsa och tarmar. Du kan besöka en gastroenterolog via remiss på ett sjukhus, eller en privat gastroenterolog.

Vad gör en gastroenterolog?

En gastroenterolog kan diagnostisera och behandla olika mag-tarmrelaterade sjukdomar, exempelvis gastroesofageal refluxsjukdom (GERD), ulcerös kolit, Crohns sjukdom, levercirros, celiaki, inflammatorisk tarmsjukdom och magcancer. Gastroenterologer använder sig av olika metoder för att undersöka, bedöma och behandla patienter med olika mag- och tarmbesvär. Bland annat utför gastroenterologer endoskopi, koloskopi, ultraljud, röntgen och laboratorietester för att analysera blodprover eller avföringsprov. En gastroenterolog kan utföra kirurgiska ingrepp som att ta bort tarmpolyper eller utföra biopsier för att undersöka vävnadsprover.