karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
9
0
Specialistområden

Barnpsykiatriker i Värnamo

På vården.se kan du jämföra 6 Barnpsykiatriker i Värnamo. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
10 mottagningar i närheten av Värnamo

Vad har barnpsykiatriker i Värnamo för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på barnpsykiatriker i Värnamo. Lämna gärna ett omdöme om just din barnpsykiatriker i Värnamo så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken barnpsykiatriker är bäst i Värnamo?

Eftersom det inte finns några omdömen på barnpsykiatriker i Värnamo idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken barnpsykiatriker som passar bäst för just dig.

Vilka barnpsykiatriker i Värnamo har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga barnpsykiatriker i Värnamo som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en barnpsykiatriker på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en barnpsykiatriker?

En barnpsykiatriker är en läkare som specialiserat sig inom barn- och ungdomspsykiatri – BUP. Barnpsykiatriker möter barn och ungdomar som upplever olika typer av psykiska problem, såsom ångest, depression, beteendeproblem eller neuropsykiatriska störningar som ADHD och autism, och kan bedöma, diagnostisera och ge behandling. 

Vad gör man på BUP?

På BUP, barn- och ungdomspsykiatrin, genomförs olika typer av bedömningar, såsom utredningar av psykiska problem eller olika diagnoser. BUP erbjuder också olika behandlingsformer, inklusive individuell terapi, familjeterapi, gruppbehandling och medicinering om det bedöms vara nödvändigt. En viktig del av BUPs arbete är också att ge rådgivning och stöd till föräldrar och nära anhöriga, samt att samarbeta med skolor och andra vårdgivare.

Hur länge får man gå på BUP?

Åldersgränsen på BUP kan variera något beroende på region, men generellt sett är åldersgränsen 18 år. Efter 18 års ålder kan man istället vända sig till vuxenpsykiatrin för hjälp och stöd. I vissa fall görs undantag för personer som kanske behöver fortsatt stöd från BUP även efter att de fyllt 18 år.