9 mottagningar
I Södermalm ligger snittbetyget för allmänkirurgimottagningar på 4.88, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din allmänkirurgi? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder.
Att välja vilken allmänkirurgi i Södermalm du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra allmänkirurgimottagningar baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.
De allmänkirurgimottagningar med bästa snittbetyg i Södermalm på Vården.se är:
"Tack alla ni som var inolerade i min vård och omsorg, Då jag var hos er tom 26/5-26. Jag är verkligen tacksam. Och tack Dr Gustav För all hjälp och att du lyssnade , ja övriga doktorer med givetvis. Nu nya tag mvh Marie (Mia) sal 1"
– Marie R., Vårdavdelning 14, Kirurgi, Södersjukhuset
"Jag blev flyttad till avdelningen från akuten efter ett fall som orsakade ansikts-och skallskada. Togs om hand på allra bästa sätt av fantastiskt trevlig och professionell personal. En hotellvistelse i vårdformat."
– Morgan R., Vårdavdelning 13, Kirurgi, Södersjukhuset
"Jag är oerhört tacksam för den fantastiska vård jag fått på Ersta sjukhuset idag, särskilt tacksam för det professionella bemötandet av Dr Darko på Kirurgi avdelningen. Otroligt kunnig och skicklig läkare som förklarar på ett sätt som inger både trygghet och förtroende! Stort tack 🙏 "
– Riad H., Kirurgi avdelning 5, Ersta sjukhus
"Vi blev flyttade från Nya KS till avd 74 med vår son som hade en akut blindtarmsinflammation. Han blev sedan opererad samma natt. Vi vill tacka för den fantastiska vården vi fick! Sättet ni tog hand om son och mor i en stressad situation. Ett extra stort TACK till Sophie Malming och hennes kollega som la det där extra på vår pratiga, nervösa son! Ni är guld värda!! (Detta var fredagen den 13/9-2019). Tusen tack! Oliver med familj. "
– Gabriella B., Vårdavdelning 74 Sös, Sachsska barn- och ungdomssjukhuset
Idag finns det inga allmänkirurgimottagningar i Södermalm som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en allmänkirurgi på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.
Allmänkirurgi är en kirurgisk specialitet som omfattar olika sorters kirurgiska ingrepp för att behandla olika medicinska tillstånd. Kirurger inom allmänkirurgi kallas allmänkirurger och arbetar i regel både på sjukhus och på privata mottagningar. Att träffa en privatläkare inom allmänkirurgi på en mottagning som drivs i privat regi är oftast dyrare, men väntetiden kan vara kortare. Några vanliga operationer inom allmänkirurgi är
En kirurg inom allmänkirurgi är den som kan hjälpa dig med allmänkirurgiska ingrepp. Denna specialist är utbildad och kvalificerad för att utföra olika kirurgiska ingrepp på olika delar av kroppen för att behandla sjukdomar och förbättra hälsan. Om du behöver genomgå en allmänkirurgisk operation, bör du vända dig till en kirurg inom detta specialområde.

ANNONS

Att upptäcka förändringar i kroppen kan väcka oro, och tanken på cancer kan kännas skrämmande. Läs mer om cancer här.
Sponsrad