Copyright © 2026 Vården Online Sverige AB

Hos oss på Svea KBT Malmö erbjuder vi professionellt stöd för barn och ungdomar som mår psykiskt dåligt eller har det svårt i vardagen. Våra legitimerade psykologer har stor erfarenhet av att arbeta med barn, unga och deras familjer – alltid med fokus på trygghet, förståelse och långsiktig förändring.
Vi erbjuder både individuella samtal för barnet eller ungdomen och familjesamtal där föräldrar och barn deltar tillsammans. Målet är att skapa trygghet, stärka relationer och hitta fungerande strategier för vardagen hemma, i skolan och i sociala sammanhang.
Våra psykologer är legitimerade och utbildade vid svenska universitet, med särskild kompetens inom barn- och ungdomspsykologi. De arbetar utifrån de nationella riktlinjerna och anpassar alltid samtalen efter barnets ålder, mognad och behov.
Hos oss möts ni av empatiska, engagerade och professionella psykologer som skapar en trygg miljö för hela familjen.
Oro, ångest och stress
Nedstämdhet och depression
Ilska, konflikter och trots
Skolsvårigheter och frånvaro
Låg självkänsla eller social osäkerhet
Neuropsykiatriska svårigheter som ADHD eller autism
Vi erbjuder korta väntetider, flexibla tider och möjlighet till både fysiska och digitala samtal – så att stödet enkelt kan anpassas till vardagen.
Hos oss på Svea KBT Stortorget får du professionell hjälp av legitimerade psykologer med stor erfarenhet av att arbeta med psykisk ohälsa och personlig utveckling. Vi erbjuder individuell terapi, parterapi och stöd för barn och ungdomar – i en trygg och välkomnande miljö mitt i Malmö.
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!

Leg. Psykolog

Webbsida