Copyright © 2026 Vården Online Sverige AB

På Svea KBT Göteborg erbjuder vi kognitiv beteendeterapi (KBT) med legitimerade psykologer. KBT är en forskningsbaserad och strukturerad terapiform som fokuserar på sambandet mellan tankar, känslor och beteenden. Syftet är att förstå och förändra mönster som skapar svårigheter i vardagen – och att ge dig konkreta verktyg för att hantera utmaningar mer hållbart.
Tillsammans med din psykolog sätter du tydliga mål och arbetar steg för steg mot förändring. Behandlingen anpassas alltid efter dina behov och din livssituation.
Psykologerna på Svea KBT Göteborg är legitimerade och har en femårig universitetsutbildning i psykologi. Alla psykologer har vidareutbildning inom KBT och specialiserade områden som trauma, neuropsykiatri, barn- och ungdomspsykologi och arbetsrelaterad stress.
De arbetar utifrån de nationella riktlinjerna för psykologisk behandling, går regelbundet i handledning och uppdaterar kontinuerligt sin kompetens genom fortbildning och forskning.
Hos oss möts du av empatiska, professionella och engagerade psykologer som brinner för att hjälpa dig nå varaktig förändring.
Ångest, oro och panikattacker
Nedstämdhet och depression
Stress, utmattning och återhämtning
Tvång (OCD), fobier och social ångest
Relationsproblem och låg självkänsla
ADHD eller andra neuropsykiatriska svårigheter
Hos Svea KBT Göteborg erbjuder vi korta väntetider, flexibla tider och möjlighet till både fysiska och digitala samtal.
På vår mottagning vid Brunnsparken i centrala Göteborg får du professionell hjälp av legitimerade psykologer med bred erfarenhet av psykisk ohälsa och personlig utveckling. Här erbjuder vi individuell terapi, parterapi samt stöd för barn och ungdomar – a...
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!

Leg. Psykolog

Leg. Psykolog