Gratis konsultation

Kontakta oss på ADHDhälsan för mer information om vad en ADD eller ADHD bedömning innebär!Känner du dig osäker på vad vi kan hjälpa dig med?...

Boka tid hos ADHDhälsan för Gratis konsultation.

Gratis konsultation

Känner du dig osäker på vad vi kan hjälpa dig med?

Oroa dig inte, hos oss på ADHD hälsan kan du få prata med en av våra psykologer som bryter ner och förklarar för dig vad vi kan hjälpa dig med. Samtalet är på cirka 10 minuter och är helt kostnadsfritt för att du som patient ska känna dig helt trygg att påbörja din resa hos oss!

Tveka inte att höra av dig till oss för ett kostnadsfritt samtal!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som ADHDhälsan erbjuder.

ADHDhälsan
Välkommen till ADHDhälsan - Din vårdgivare för neuropsykiatri! ADHDhälsan är en digital och fysisk vårdtjänst som består av ett team legitimerade psykologer, läkare och sköterskor som finns till för att hjälpa dig förstå din ADHD eller ADD. Många vuxna går runt med odiagnostiserad ADHD eller autism, det kan vara både fysiskt och psykiskt påfrestande speciellt när du själv inte riktigt vet vad som ligger bakom besvären. Från bedömning till behandling, vi på ADHD hälsan finns med dig hela vägen. Oavsett vart du än befinner dig i landet finns det hjälp att få - enkelt och smidigt! Din vård sker på dina villkor och du behöver inte längre brottas med långa väntetider och oklara besked. Vi har mottagningar i Stockholm, Halmstad och Värnamo men flera av våra tjänster går att få digitalt. Känner du igen dig i några av symtomen? Du känner ofta en konstant rastlöshet Du har svårt att kontrollera din aktivitetsnivå och impulser Du kämpar med att hålla koncentrationen och komma ihåg saker Du har problem med att börja och avsluta uppgifter Du har svårt att hantera motivation och känslor Leder symtomen till svårigheter på jobbet, med vänner, på fritiden eller i familjen? Då kan det vara läge att söka hjälp. Varmt välkommen att kontakta oss på ADHDhälsan för mer information om ADHD, autism eller ADD!

Vi jobbar här

Martin Zemlicka
Martin Zemlicka

VD och specialistpsykolog med många års erfarenhet inom bland annat neuropsykiatri

Eric Eklund
Eric Eklund

Överläkare med lång erfarenhet inom neuropsykiatriska tillstånd

Erik Zettby
Erik Zettby

Specialistläkare inom psykiatri och beroendemedicin

Sofia Hjerling
Sofia Hjerling

Leg. psykolog med fokus på specialistpsykiatri, men även inom företagshälsovård och primärvård