Lista dig

Lista dig hos Läka & Knodd VårdcentralDu har möjlighet att tillhöra en särskild vårdcentral, vilket kallas för vårdval eller att man lis...

Boka tid hos Läka & Knodd Vårdcentral för Lista dig.

Lista dig hos Läka & Knodd Vårdcentral

Du har möjlighet att tillhöra en särskild vårdcentral, vilket kallas för vårdval eller att man listar sig. Du kan söka vård i hela Sverige, men du bör söka vård i första hand där du är listad. En fördel med att vara listad på en vårdcentral är kontinuerlig kontakt med läkare, så att alla recept, remisser och återbesök sköts av en läkare. Det är dessutom enkelt att lista sig genom att logga in på 1177 och ändra sitt vårdval där.

Välkommen att lista dig på Läka & Knodd Vårdcentral!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Läka & Knodd Vårdcentral erbjuder.

Gamla Staden
Välkommen till Läka & Knodd Vårdcentral i Malmö! Läka & Knodd Vårdcentral – korta väntetider och modern vård mitt i centrum. Beläget vid Gustav Adolfs torg i Malmö, erbjuder vi kvalitativ vård med personligt fokus. Oavsett om du besöker oss fysiskt eller genom våra digitala tjänster i mobilen, får du trygg och personlig vård från erfaren vårdpersonal. Här finns allmänläkare, sjuksköterskor, barnsjuksköterska, ortoped, psykolog och dietist, samt samarbete med fysioterapeut vid behov. Detta kan du få hjälp med hos Läka & Knodd vårdcentral De kompetenta läkarna och sjuksköterskorna på Läka & Knodd Vårdcentral följer dig och din hälsa genom livet och ger dig vård med ett personligt fokus. Några vanliga besvär som du kan söka hjälp för är till exempel: ADD / ADHD Artros Diabetes Högt blodtryck Halsont Allergier Infektioner Huvudvärk och migrän Yrsel Könssjukdomar Psykisk ohälsa hos barn och vuxna Mag- och tarmsjukdomar Så väljer du Läka & Knodd Vårdcentral Det är enkelt att lista sig hos Läka & Knodd Vårdcentral genom 1177. Efter att du valt vårdcentral är det smidigt att få kontakt, antingen genom att få vård på mottagningen centralt i Malmö eller hemifrån via Läka-appen. Knodd för de små Som vårdcentral riktar vi oss till patienter i alla åldrar, men vi har även en del som är särskilt fokuserad på barn: Barnanpassade undersökningsrum samt lekutrymmen Tillgång till barnvagnsparkering Möjlighet att värma barnmat. Välkommen till Läka & Knodd Vårdcentral på Lilla Nygatan 7 i Malmö!

4.4
Mustafa W.
8 apr, 2025
Grym vårdcentral med trevlig och kompetent personal.
Sara S.
3 apr, 2025