Tandläkarundersökning

Boka tid hos Tandcentrum Kristinehamn för Tandläkarundersökning.

Tandläkarundersökning

Vi erbjuder Tandläkarundersökning och allmäntandvård anpassad efter dina individuella behov och önskemål. Allmäntandvården består i huvudsak av regelbundna undersökningar, förebyggande tandvård, lagningar, tandextraktion och rotbehandlingar. Vi använder oss av skonsam bedövningsteknik och behandlingsmetoderna är smärtfria.

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Tandcentrum Kristinehamn erbjuder.
08.00Mån 16/6
08.00Tor 12/6
12.10Tis 10/6
08.00Mån 16/6

Kristinehamn
Välkommen till Tandcentrum Kristinehamn - Din trygga tandvårdspartner Letar du efter en pålitlig tandvårdsklinik med fokus på kvalitet, service och personlig omsorg? Då har du kommit rätt. Vi är en familjär, liten tandvårdskedja med två väletablerade praktiker i Karlstad och Kristinehamn. Hos oss i Kristinehamn finner du en dedikerad personal bestående av tandläkare, tandsköterska och en implantatspecialist. Specialister inom implantat och estetisk tandvård På Tandcentrum Kristinehamn är vi specialiserade inom implantat och estetisk tandvård. Vårt mål är att hjälpa dig uppnå den vackra och hållbara munhälsa du förtjänar. Med den senaste teknologin och modernaste metoderna säkerställer vi att varje behandling är av högsta kvalitet och utförs med högsta patientsäkerhet. Allsidig tandvård för hela familjen Förutom våra specialområden erbjuder vi självklart även allmäntandvård och akuttandvård. Vi vet att tid är värdefullt och därför strävar vi efter att erbjuda dig vård utan onödiga väntetider. Personlig vård med patienten i fokus På Tandcentrum Kristinehamn är du inte bara en patient, du är en del av vår tandvårdsfamilj. Vi brinner för det vi gör och vill förbättra din livskvalitet genom varsam och professionell vård med hög kvalitet. Hos oss möts du alltid av samma glada tandläkarteam, vilket skapar en trygg och personlig känsla vid varje besök. Vi ser fram emot att välkomna dig till Tandcentrum Kristinehamn, där din munhälsa och ditt välbefinnande är vår högsta prioritet. Tandläkarskräck? På Tandcentrum Kristinehamn vill vi alltid erbjuda en tandvård med känsla för individens särskilda behov där ledord som empati, omtanke, känsla och värme är vägledande. Med våra metoder för t.ex. bedövning och röntgen kan vi åstadkomma en smärtfri behandling och en behaglig liksom en helt ny upplevelse inom tandvård. Dessutom har vi lång erfarenhet av tandvårdsfobi/tandläkarskräck.

Tandcentrum Kristinehamn erbjuder utmärkt tandvård med ett vänligt och professionellt team. Patienter upplever oftast snabb och kompetent service och uppskattar klinikens specialisering på implantat. Men det finns viss kritik om höga avgifter och dolda kostnader. Sammantaget är kliniken väl lämpad för personer med tandläkarskräck och de som uppskattar kvalitet och säkerhet.
Professionell och säker
Lugnt och vänligt bemötande
Mycket trevlig personal
Snabb hjälp utan väntetid
Expertis inom implantat
Bra förklaringar och kostnadsförslag
Väldigt dyrt
Kostnadsförslag kan vara högt
Dolda avgifter för extra tjänster
Känsla av att vara lurad
barn, akut tandvård, tandläkarskräck
*Sammanfattat från Muntra (92), Google (21) & Vården (7).

Madeleine T.
21 aug, 2024
Jag kan verkligen rekommendera denna otroligt fina tandläkare som jag från första stund kände ett direkt förtroende för. Simon är lyhört, empatisk och oerhört skicklig så det var en otroligt positiv upplevelse att fått varit där.
Elisabeth H.
25 mar, 2024
Snabb och bra hjälp, rekommenderar starkt.

Vi jobbar här

Ana-Maria Dragoi