Tandläkarundersökning

Boka en utförlig tandläkarundersökning med grundlig tandrengöring i Helsingborg hos Söder Tandvård!Vad ingår i en tandläkarundersökning?&nbs...

Boka tid hos Söder Tandvård för Tandläkarundersökning.

595kr
I priset ingår röntgenbilder, tandstensborttagning och polering med Airflow. Ord. pris: 1850.

Vad ingår i en tandläkarundersökning?

När du går på tandläkarundersökning hos Söder Tandvård ingår

• tandläkarundersökning med röntgenbilder
  • tandstensborttagning
  • polering med Airflow.

Just nu får du allt detta för det förmånliga priset 595 kronor. (Ordinarie pris är 1850 kronor.)

Boka din tandläkarundersökning hos Söder Tandvård, redan idag!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Söder Tandvård erbjuder.

Helsingborg
Välkommen till Söder Tandvård - din tandläkare i Helsingborg! Mitt i centrala Helsingborg, på Gasverksgatan 13 hittar du Söder Tandvård. Här arbetar erfarna tandläkare som ger tandvård av hög kvalitet till rimliga priser. Vi ser alltid till att ge ett personligt bemötande när du besöker kliniken, så att du kan känna dig trygg. Både barn och vuxna är välkomna till oss! Du kan känna dig trygg hos Söder Tandvård Vi har stor förståelse för att det kan vara läskigt att gå till tandläkaren, och är vana att möta patienter som upplever tandläkarskräck. Därför är tandvården hos oss framtagen för att du som patient ska känna att du är en trygg miljö, så att du kan lämna tankarna utanför.  Det här kan du få hjälp med hos Söder Tandvård Du kan få hjälp med det mesta av tandläkarna på Söder Tandvård i Helsingborg, som till exempel tandläkarundersökning tandstensborttagning akut tandvård estetisk tandvård (Hollywood Smile) tandlagning rotfyllning  tandimplantat kronor och broar bettskena avtagbara proteser. Vi är även stolta över att kunna erbjuda kvalificerade behandlingar, såsom tandimplantat, protetik och rotfyllning, för att främja din tandhälsa. Just nu kan du boka en tandläkarundersökning inklusive röntgenbilder, tandstensborttagning och polering med Airflow för endast 595kr! (Ord. pris 1850 kronor) Modern utrustning och de senaste metoderna Kliniken slog upp dörrarna år 2022, och är utrustad med den senaste tekniken och metoderna, såsom digital röntgen, scanning och avtryck. Du kan känna dig trygg med att du får komplett tandvård som gör verklig skillnad när du besöker oss på Söder Tandvård.  Hitta till Söder Tandvård Du hittar oss på Gasverksgatan 13, i hjärtat av Helsingborg. Du kan enkelt ta dig till oss med buss eller en kort promenad från Helsingborg centralstation. Närmsta busshållplats är Helsingborg Tingshuset. Välkommen att boka en tid hos oss på Söder Tandvård i Helsingborg!

Nival G G.
21 maj, 2023
Jag är nöjd med behandlingen
Bengt L H.
20 maj, 2023
Tack för ett mycket trevligt bemötande av all personal och jag är mycket nöjd med de behandlingar som jag fick av er