1/2

Naprapatlandslaget Norrköping

karta knapp bakgrund

Hantverkaregatan 47, Norrköping

Öppet idag till 18:00

Naprapatlandslaget Norrköping

Akupunktur

Pris: 795 kr

Massage

Pris: 995 kr

Huvudvärk är ett vanligt besvär som kan orsakas av olika saker. Naprapatlandslaget Norrköping kan hjälpa dig hitta sätt att lindra din huvudvärk eller bli av med den helt.

Olika typer av huvudvärk

Vi upplever alla huvudvärk någon gång i livet. Vanligtvis är huvudvärk ofarligt och det går att behandla. De två vanligaste typerna av huvudvärk är spänningshuvudvärk och migrän. Naprapaterna på Naprapatlandslaget Norrköping har stor vana med att behandla just spänningshuvudvärk. Det brukar kännetecknas av spänd och smärtsam nacke, att smärtan sitter som ett band runt huvudet, på toppen av huvudet, eller i pannan eller tinningen och att man upplever koncentrationssvårigheter och trötthet.

Varför får man huvudvärk?

Om belastningen blir så stor att man upplever huvudvärk som symtom, är vår uppgift att lista ut vad som orsakar problemet. Det kan exempelvis vara nacken, men det kan också bero på stress, att man inte vilar och sover ordentligt, att man har synbesvär, dålig hållning, eller är uttorkad. En naprapat hos Naprapatlandslaget går till botten med dina besvär och arbetar utifrån det, så att du kan undvika det i framtiden.

Hur behandlas huvudvärk hos en naprapat i Norrköping?

När du kommer till Naprapatlandslaget får du berätta om dina besvär och sedan undersöks du av en naprapat för att se vad som är spänt och inte fungerar som det ska. Efter att naprapaten ställt en diagnos tar hen fram en lämplig behandling för dig. De behandlingsmetoder vi har syftar till att normalisera nervsystemets funktion. Det kan till exempel vara att man mobiliserar stela leder eller använder medicinsk akupunktur. Den behandling naprapaten väljer beror på dina behov och bakgrund, då personalen på Naprapatlandslaget Norrköping vill att den ska vara så säker och effektiv som möjligt.

Få hjälp med din huvudvärk hos en naprapat på Naprapatlandslaget Norrköping redan idag!

Om oss

Välkommen till Naprapatlandslaget - naprapatklinik i Norrköping!

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedla. Mottagningen i Norrköping hittar du på Hantverkaregatan 47. Här träffar du kunniga naprapater som hjälper dig med alla tänkbara besvär från muskler och leder.

Historien bakom Naprapatlandslaget

När Naprapatlandslagets grundare träffades på Scandinavian College Of Manual Medicine/Naprapathögskolan redan 1998, hade alla en gemensam dröm om att hjälpa människor bli friskare genom naprapati. De märkte att det saknades en stor aktör inom branschen, och därför startadesNaprapatlandslaget. Idag är Naprapatlandslaget ett unikt gäng duktiga naprapater som tillsammans jobbar för sin vision: bäst på muskel- och ledbehandling!

Det här kan en naprapat i Norrköping hjälpa dig med

Naprapatlandslaget Norrköping arbetar med olika metoder, bland annat manipulation, mobilisering, massage, stretching, triggerpunktsbehandling och akupunktur, och naprapaten anpassar alltid behandlingen efter just dina behov. Hos Naprapatlandslaget Norrköping kan du få behandling för besvär från muskler och leder, som till exempel

 • ont i knät
 • ont i höften
 • hälsporre
 • migrän
 • ryggskott
 • huvudvärk
 • ischias
 • ont i ryggen
 • diskbråck
 • musarm
 • tennisarmbåge
 • golfarmbåge.

Varmt välkommen att boka tid hos en naprapat på Naprapatlandslaget Norrköping redan idag!

Informationen uppdaterades 16:04 - 24 maj, 2023

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag:07:00 - 18:00
Lördag:08:00 - 14:00

Telefonnummer

010-768 1# ## Visa nummer
Loading map

Relaterade kategorier