Hyaluronsyra är en effektiv behandlingsmetod som smörjer och stötdämpar leden, vilket bidrar till ökad rörlighet och minskad smärta i det drabbade området.
Artros, ledsmärta och andra degenerativa ledsjukdomar är exempel på tillstånd som framgångsrikt kan behandlas med hyaluronsyra.
Hyaluronsyra kan vara ett bra alternativ för patienter där andra behandlingar inte ger önskad lindring. Det är också en skonsam metod för att förbättra livskvaliteten och stödja den naturliga funktionen i leden.
BIOLOGISK BEHANDLING
Hyaluronsyra är en gel-liknande substans som naturligt finns i våra leder och fungerar som ett smörjmedel och stötdämpare. Vid artros minskar mängden hyaluronsyra i leden, vilket leder till stelhet, smärta och försämrad funktion. Genom att injicera hyaluronsyra direkt i leden kan vi återställa dess smörjande egenskaper och minska belastningen på leden.
Alla våra hyaluronsyra-injektioner utförs med ultraljudsguidning för att säkerställa korrekt placering i leden.
På Kungsholmen i Stockholm hittar du Evokliniken – en modern klinik där individfokus och ständig utveckling är ledord. Här kan du få hjälp av legitimerade och erfarna kiropraktorer som kan hjälpa dig med det mesta som rör sk...
Webbsida
evokliniken.seReception