Krampar eller hugger det till i ryggen? DÄ kan du ha fÄtt ryggskott. Hos Evokliniken kan vi hjÀlpa dig lindra besvÀren och bli av med ditt ryggskott.
Om du fÄr ont i ryggen som gör att du fÄr problem att röra dig som vanligt, Àr det troligtvis ryggskott. Man kan helt plötsligt uppleva en krampande, huggande och smÀrtsam kÀnsla och att ryggen lÄser sig. Det kan dÄ bli svÄrt att resa sig helt upp, och man stÄr istÀllet lite framÄtlutad. Hur lÀnge man har ryggskott beror pÄ flera faktorer; man kan ha det i nÄgra dagar, till nÄgra veckor. Det gör ont med ryggskott, men det Àr inte farligt.
VÄra duktiga kiropraktorer arbetar med att ÄterstÀlla normalfunktionen i din kropp nÀr du fÄr ont. NÀr det gÀller ryggskott kan det handla om nedre delen av bröstryggen, att lÀndryggen lÄst sig, eller att en bÀckenled skapar problemet. Vi behandlar genom att justera den led som behöver röra pÄ sig pÄ ett bÀttre sÀtt. Dessutom lindrar vi dina besvÀr av de krampande och smÀrtsamma musklerna genom muskelbehandling. Du fÄr ocksÄ skrÀddarsydda tips och hemövningar sÄ att din rygg blir bÀttre sÄ snart som möjligt.
Bli av med ditt ryggskott genom att besöka oss pÄ Evokliniken!