1/2

Naprapatlandslaget Eskilstuna

karta knapp bakgrund

Björksgatan 6B, Eskilstuna

Öppet idag från 08:00

Naprapatlandslaget Eskilstuna

Besök hos naprapat

Pris från: 795 kr

Akupunktur

Pris från: 795 kr

Massage

Pris: 995 kr

Behandling av hälsporre

Pris från: 795 kr

Behandling av ryggskott

Pris från: 795 kr

Behandling av huvudvärk

Pris från: 795 kr

Behandling av nackspärr

Pris från: 795 kr

Vi på Naprapatlandslaget Eskilstuna hjälper dig som har fått nackspärr.

Så känner du igen nackspärr

Nackspärr kännetecknas av smärta och stelhet i nacken. Ofta har man svårt att vrida huvudet, eller att luta det framåt eller bakåt. Man kan beskriva det som att nacken “låser sig”. Nackspärr kan kännas väldigt obehagligt och begränsa din rörlighet, men det är inte något farligt i sig. Besvären kan uppstå av flera anledningar. I många fall rör det sig om att man gör en specifik rörelse, som en vridning, men du kan också få nackspärr när du suttit i drag eller sovit i en olämplig ställning. 

Naprapatbehandling mot nackspärr

För det mesta försvinner nackspärr av sig själv, men det kan ändå vara bra att få behandling, för att lindra den akuta smärtan och påskynda läkningen. Hos Naprapatlandslaget Eskilstuna kan vi inte bara hjälpa dig med smärtlindring, utan också komma till grunden med varför besvären uppstått. På så sätt kan vi också hindra att de återkommer längre fram. Du kan också göra saker på egen hand, för att lindra dina besvär. Ett tips är att hålla nackmusklerna varma och att mjuka upp muskulaturen med försiktig rörelse.

Välkommen till Naprapatlandslaget Eskilstuna, så hjälper vi dig med din nackspärr!

Om oss

Välkommen till Naprapatlandslaget Eskilstuna!

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja. Vår mottagning i Eskilstuna finns på Björksgatan 6B. Våra duktiga naprapater hjälper dig som har alla tänkbara besvär från muskler och leder. 

Vår vision: bäst på muskel- och ledbehandling

Redan 1998 träffades vi som grundade Naprapatlandslaget, på Scandinavian College Of Manual Medicine/Naprapathögskolan. Det vi alla hade gemensamt var att vi drömde om att hjälpa människor bli friska genom naprapati. Anledningen till att Naprapatlandslaget startades var att vi kände att det saknades en stor aktör i branschen, och bestämde oss för att grunda det som skulle bli världens största naprapatkedja. Idag har vi ett fantastiskt gäng kunniga och kompetenta naprapater som alla jobbar mot vår vision: bäst på muskel- och ledbehandling!

Detta gör vi på Naprapatlandslaget Eskilstuna

Hos oss får du behandling för besvär som du känner i dina muskler och leder. Våra naprapater arbetar med många olika typer av metoder, till exempel massage, triggerpunktsbehandling, akupunktur och manipulation. Vi utgår alltid ifrån dig och dina förutsättningar och anpassar behandlingen efter just dina behov. De flesta hör av sig till oss med följande besvär:

  • Ryggskott
  • Ont i knät
  • Ont i höften
  • Tennisarmbåge
  • Hälsporre
  • Migrän
  • Huvudvärk
  • Ischias
  • Ont i ryggen
  • Diskbråck

Hur hittar du till oss?

Vår klinik ligger i Fysio3s gamla lokaler, på Björksgatan 6B i Eskilstuna. Du hittar oss mitt emot värmeverket, infart Björksgatan. Om du väljer att åka kollektivt till kliniken är närmaste busshållplats Bobergsgatan. 

Sök hjälp för dina muskler och leder hos oss på Naprapatlandslaget Eskilstuna, redan idag!

Informationen uppdaterades 10:17 - 17 mar, 2023

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag:08:00 - 16:00

Telefontider

Måndag - Torsdag:07:00 - 19:00
Fredag:07:00 - 18:00
Lördag:10:00 - 16:00
Loading map

Relaterade kategorier