Naprapatlandslaget Eskilstuna

karta knapp bakgrund

Björksgatan 6B, Eskilstuna

Öppet idag till 16:00

Naprapatlandslaget Eskilstuna

Besök hos naprapat

Pris från: 795 kr

Våra duktiga naprapater på Naprapatlandslaget Eskilstuna är här för att hjälpa dig med dina besvär.

Naprapatens uppgift

Naprapater är specialiserade på besvär som kommer från skelett och muskler. De kan både undersöka, ställa diagnos och behandla dina problem. Det kan ibland vara svårt att veta varifrån ett visst besvär kommer, och det är naprapaternas uppgift att hitta grundorsaken till dina problem. Därefter hittar de metoder som gör att du kan bli smärtfri och hitta balans i din vardag. 

I vilka fall ska du gå till en naprapat?

En naprapat tar emot både dig som har akuta besvär och dig som vill agera i förebyggande syfte. Oftast vänder man sig till oss om man upplever något av följande besvär: 

 • Hälsporre
 • Migrän
 • Ryggskott
 • Ont i knät
 • Ont i höften

Information om naprapatbehandling

Vid första träffen med vår naprapat får du berätta varför du söker hjälp och vilka besvär du har. Därefter gör vi en grundlig undersökning av dig. Baserat på vad vi upptäcker så ställer vi en diagnos och väljer ut en lämplig behandling för dig. Vi använder oss av många olika metoder vid behandling, till exempel mobilisering, triggerpunktsbehandling, massage, manipulation och akupunktur. Vi utgår ifrån dig och dina behov när vi anpassar behandlingen efter dig. Ofta ser vi att det kan vara bra att kombinera flera metoder för det bästa resultatet. 

Boka din naprapatbehandling hos oss på Naprapatlandslaget Eskilstuna, så hjälper vi dig!

Akupunktur

Pris från: 795 kr

Massage

Pris: 995 kr

Behandling av hälsporre

Pris från: 795 kr

Behandling av ryggskott

Pris från: 795 kr

Behandling av huvudvärk

Pris från: 795 kr

Behandling av nackspärr

Pris från: 795 kr

Om oss

Välkommen till Naprapatlandslaget Eskilstuna!

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja. Vår mottagning i Eskilstuna finns på Björksgatan 6B. Våra duktiga naprapater hjälper dig som har alla tänkbara besvär från muskler och leder. 

Vår vision: bäst på muskel- och ledbehandling

Redan 1998 träffades vi som grundade Naprapatlandslaget, på Scandinavian College Of Manual Medicine/Naprapathögskolan. Det vi alla hade gemensamt var att vi drömde om att hjälpa människor bli friska genom naprapati. Anledningen till att Naprapatlandslaget startades var att vi kände att det saknades en stor aktör i branschen, och bestämde oss för att grunda det som skulle bli världens största naprapatkedja. Idag har vi ett fantastiskt gäng kunniga och kompetenta naprapater som alla jobbar mot vår vision: bäst på muskel- och ledbehandling!

Detta gör vi på Naprapatlandslaget Eskilstuna

Hos oss får du behandling för besvär som du känner i dina muskler och leder. Våra naprapater arbetar med många olika typer av metoder, till exempel massage, triggerpunktsbehandling, akupunktur och manipulation. Vi utgår alltid ifrån dig och dina förutsättningar och anpassar behandlingen efter just dina behov. De flesta hör av sig till oss med följande besvär:

 • Ryggskott
 • Ont i knät
 • Ont i höften
 • Tennisarmbåge
 • Hälsporre
 • Migrän
 • Huvudvärk
 • Ischias
 • Ont i ryggen
 • Diskbråck

Hur hittar du till oss?

Vår klinik ligger i Fysio3s gamla lokaler, på Björksgatan 6B i Eskilstuna. Du hittar oss mitt emot värmeverket, infart Björksgatan. Om du väljer att åka kollektivt till kliniken är närmaste busshållplats Bobergsgatan. 

Sök hjälp för dina muskler och leder hos oss på Naprapatlandslaget Eskilstuna, redan idag!

Informationen uppdaterades 10:17 - 17 mar, 2023

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag:08:00 - 16:00

Telefontider

Måndag - Torsdag:07:00 - 19:00
Fredag:07:00 - 18:00
Lördag:10:00 - 16:00
Loading map

Relaterade kategorier