Naprapatlandslaget Stockholm Sickla

karta knapp bakgrund

Sickla industriväg 28, Nacka

Öppet i morgon från 07:00

Naprapatlandslaget Stockholm Sickla

Akupunktur

Pris: 795 kr

Massage

Pris: 995 kr

Hos Naprapatlandslaget Stockholm Sickla kan du få hjälp om du drabbats av nackspärr.

Om nackspärr

Att få plötslig smärta och stelhet i nacken brukar kallas för nackspärr. Förutom att det gör ont kan du ha känslan av att nacken har “låst sig”, och du kan ha svårt att vrida huvudet. Nackspärr är inte farligt, men kan kännas väldigt obehagligt och begränsande. Det kan uppstå i olika situationer, som till exempel att du gjort en specifik rörelse (ofta en vridning), att du suttit i drag eller att du sovit i en olämplig ställning.

Vi behandlar din nackspärr

Även om nackspärr ofta försvinner av sig själv kan det ta lång tid. Därför kan det vara bra att komma och få behandling, vilket lindrar smärtan och underlättar läkningen. Vi på Naprapatlandslaget Stockholm Sickla kan också hjälpa dig att komma till grunden med varför besvären har uppstått och därmed förhindra att de kommer tillbaka igen. Utöver vår hjälp kan du själv lindra besvären hemma på olika sätt, bland annat genom att mjuka upp nackmuskulaturen med försiktiga rörelser och att hålla nacken varm.

Boka din tid hos Naprapatlandslaget Stockholm Sickla redan idag, så kan vi behandla din nackspärr!

Om oss

Välkommen till Naprapatlandslaget Stockholm Sickla!

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja. Vår nya och fräscha mottagning i Sickla finns på Sickla Industriväg 28. Våra duktiga naprapater hjälper dig som har alla tänkbara besvär från muskler och leder. 

Vår vision: bäst på muskel- och ledbehandling

Redan 1998 träffades vi som grundade Naprapatlandslaget, på Scandinavian College Of Manual Medicine/Naprapathögskolan. Det vi alla hade gemensamt var att vi drömde om att hjälpa människor bli friska genom naprapati. Anledningen till att Naprapatlandslaget startades var att vi kände att det saknades en stor aktör i branschen, och bestämde oss för att grunda det som skulle bli världens största naprapatkedja. Idag har vi ett fantastiskt gäng kunniga och kompetenta naprapater som alla jobbar mot vår vision: bäst på muskel- och ledbehandling!

Det här kan vi hjälpa dig med

Vi på Naprapatlandslaget Stockholm Sickla arbetar med olika metoder, bland annat manipulation, mobilisering, massage, stretching, triggerpunktsbehandling och akupunktur, och vi anpassar alltid behandlingen efter just dina behov. Hos oss kan du få behandling för besvär från muskler och leder, som till exempel:

  • Ont i knät
  • Ont i höften
  • Hälsporre
  • Migrän
  • Ryggskott
  • Huvudvärk
  • Ischias
  • Ont i ryggen
  • Diskbråck
  • Tennisarmbåge

Hitta till oss på Naprapatlandslaget Stockholm Sickla 

Vår klinik ligger i fräscha lokaler på Sickla Industriväg 28 i Nacka, gatuplan. Du kan enkelt ta dig hit genom flertal bussar från Slussen, närmaste hållplats är Sickla Bro. Du kan även ta tvärbanan till Sickla station.

Varmt välkommen att boka tid hos Naprapatlandslaget Stockholm Sickla, redan idag!

Informationen uppdaterades 11:32 - 22 mar, 2023

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Akuta tider finns varje dag.
Jourtider finns på helger.
Måndag - Fredag:07:00 - 19:00
Loading map

Relaterade kategorier