1/2

Naprapatlandslaget Stockholm Sickla

karta knapp bakgrund

Sickla industriväg 28, Nacka

Öppet måndag från 07:00

Naprapatlandslaget Stockholm Sickla

Akupunktur

Pris: 795 kr

Massage

Pris: 995 kr

Har du fått kramp i ryggen, eller hugger det till? I så fall kan det handla om ryggskott. Vi på Naprapatlandslaget Stockholm Sickla kan lindra dina besvär och hjälpa dig bli av med ditt ryggskott. 

Vad innebär det att ha ryggskott?

När man får ryggskott upplever man ett plötsligt en krampande och smärtsam känsla som hugger till ryggen. Man kan även känna något av följande: 

 • Du får svårt att ställa dig upp
 • Du står lite framåtlutad
 • Du känner att ryggen låst sig

Det är inte farligt att få ryggskott, men det kan göra väldigt ont. Det är olika hur länge man kan ha ryggskott, det beror på flera faktorer. Vissa har det i några dagar, andra i några veckor. 

Vår behandling för ryggskott

Våra kunniga naprapater på Naprapatlandslaget Stockholm Sickla utgår ifrån att återställa normalfunktionen i din kropp när du får ont. Att få ryggskott kan bero på olika saker. Det kan till exempel vara på grund av att ländryggen låst sig, att en bäckenled skapar problemet, eller så kan det handla om nedre delen av bröstryggen. Genom att justera den led som behöver röra på sig bättre så arbetar vi med det som orsakar ryggskottet. Vi kan också lindra smärtan genom metoder såsom neurologisk akupunktur och muskelbehandling. För att din rygg ska bli bättre så snart som möjligt ger våra naprapater dig också skräddarsydda tips och hemövningar.

Du kan bli av med ditt ryggskott idag - boka tid hos oss på Naprapatlandslaget Stockholm Sickla!

Om oss

Välkommen till Naprapatlandslaget Stockholm Sickla!

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja. Vår nya och fräscha mottagning i Sickla finns på Sickla Industriväg 28. Våra duktiga naprapater hjälper dig som har alla tänkbara besvär från muskler och leder. 

Vår vision: bäst på muskel- och ledbehandling

Redan 1998 träffades vi som grundade Naprapatlandslaget, på Scandinavian College Of Manual Medicine/Naprapathögskolan. Det vi alla hade gemensamt var att vi drömde om att hjälpa människor bli friska genom naprapati. Anledningen till att Naprapatlandslaget startades var att vi kände att det saknades en stor aktör i branschen, och bestämde oss för att grunda det som skulle bli världens största naprapatkedja. Idag har vi ett fantastiskt gäng kunniga och kompetenta naprapater som alla jobbar mot vår vision: bäst på muskel- och ledbehandling!

Det här kan vi hjälpa dig med

Vi på Naprapatlandslaget Stockholm Sickla arbetar med olika metoder, bland annat manipulation, mobilisering, massage, stretching, triggerpunktsbehandling och akupunktur, och vi anpassar alltid behandlingen efter just dina behov. Hos oss kan du få behandling för besvär från muskler och leder, som till exempel:

 • Ont i knät
 • Ont i höften
 • Hälsporre
 • Migrän
 • Ryggskott
 • Huvudvärk
 • Ischias
 • Ont i ryggen
 • Diskbråck
 • Tennisarmbåge

Hitta till oss på Naprapatlandslaget Stockholm Sickla 

Vår klinik ligger i fräscha lokaler på Sickla Industriväg 28 i Nacka, gatuplan. Du kan enkelt ta dig hit genom flertal bussar från Slussen, närmaste hållplats är Sickla Bro. Du kan även ta tvärbanan till Sickla station.

Varmt välkommen att boka tid hos Naprapatlandslaget Stockholm Sickla, redan idag!

Informationen uppdaterades 11:32 - 22 mar, 2023

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Akuta tider finns varje dag.
Jourtider finns på helger.
Måndag - Fredag:07:00 - 19:00
Loading map

Relaterade kategorier