1/2

Naprapatlandslaget Stockholm Sickla

karta knapp bakgrund

Sickla industriväg 28, Nacka

Öppet idag från 07:00

Naprapatlandslaget Stockholm Sickla

Akupunktur

Pris: 795 kr

Massage

Pris: 995 kr

Har du fått hälsporre? Hos Naprapatlandslaget Stockholm Sickla vet vi hur vi ska behandla din fot så att du kan bli av med dina besvär.

Vad är hälsporre?

Hälsporre innebär att man får ont under hälen, precis i hälens framkant. I vissa fall kan också senan omvandlas till ben vid infästningen i hälbenet, vilket är kroppens naturliga reaktion på en kroniskt ökad belastning. Det de flesta märker är att det gör ont under foten när man kliver upp på morgonen. Detta beror på att man låtit foten och vristen vila under natten, och när man sedan ställer sig upp blir belastningen på senan påtaglig.

Varför får man hälsporre?

Hälsporre uppstår på grund av överbelastning på ett visst område. Har du obalans i musklerna eller stela delar i kroppen kan det göra att krafterna inte fördelas optimalt. Då sker det en överbelastning på en vävnad i kroppen, i detta fall hälen. Du kan få hälsporre av att du till exempel har en stel ländrygg eller har svaga muskler i höften, vilket gör att belastningen på dina fötter inte fördelas på ett bra sätt. 

Hur behandlar vi på Naprapatlandslaget Stockholm Sickla hälsporre?

Våra duktiga naprapater är utbildade för att behandla hälsporre på samma sätt som andra besvär: vi hittar funktionsfelet i nervsystemet och åtgärdar detta. Vi gör en analys på din kropp genom att undersöka om du har svaga stabiliseringsmuskler i höften och fötter, och hur din rygg är. Därefter tar vi fram en behandling av de stela delarna utifrån vår analys. Vi ger dig också övningar som du själv kan göra för att sedan hålla borta hälsporren. 

Om du har fått hälsporre och upplever att det påverkar din vardag, kan du boka en tid hos Naprapatlandslaget Stockholm Sickla, så hjälper vi dig!

Om oss

Välkommen till Naprapatlandslaget Stockholm Sickla!

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja. Vår nya och fräscha mottagning i Sickla finns på Sickla Industriväg 28. Våra duktiga naprapater hjälper dig som har alla tänkbara besvär från muskler och leder. 

Vår vision: bäst på muskel- och ledbehandling

Redan 1998 träffades vi som grundade Naprapatlandslaget, på Scandinavian College Of Manual Medicine/Naprapathögskolan. Det vi alla hade gemensamt var att vi drömde om att hjälpa människor bli friska genom naprapati. Anledningen till att Naprapatlandslaget startades var att vi kände att det saknades en stor aktör i branschen, och bestämde oss för att grunda det som skulle bli världens största naprapatkedja. Idag har vi ett fantastiskt gäng kunniga och kompetenta naprapater som alla jobbar mot vår vision: bäst på muskel- och ledbehandling!

Det här kan vi hjälpa dig med

Vi på Naprapatlandslaget Stockholm Sickla arbetar med olika metoder, bland annat manipulation, mobilisering, massage, stretching, triggerpunktsbehandling och akupunktur, och vi anpassar alltid behandlingen efter just dina behov. Hos oss kan du få behandling för besvär från muskler och leder, som till exempel:

  • Ont i knät
  • Ont i höften
  • Hälsporre
  • Migrän
  • Ryggskott
  • Huvudvärk
  • Ischias
  • Ont i ryggen
  • Diskbråck
  • Tennisarmbåge

Hitta till oss på Naprapatlandslaget Stockholm Sickla 

Vår klinik ligger i fräscha lokaler på Sickla Industriväg 28 i Nacka, gatuplan. Du kan enkelt ta dig hit genom flertal bussar från Slussen, närmaste hållplats är Sickla Bro. Du kan även ta tvärbanan till Sickla station.

Varmt välkommen att boka tid hos Naprapatlandslaget Stockholm Sickla, redan idag!

Informationen uppdaterades 11:32 - 22 mar, 2023

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Akuta tider finns varje dag.
Jourtider finns på helger.
Måndag - Fredag:07:00 - 19:00
Loading map

Relaterade kategorier