Upplever du mycket stress i din vardag och känner dig överväldigad? Då kan du vända dig till Evidentia Psykologi, för hjälp med stresshantering.
När vi känner oss hotade eller upplever något som farligt så aktiveras vårt inre försvarssystem och vi blir stressade. Kroppen gör sig redo att slåss eller fly, vilket gör att musklerna spänns, pulsen ökar och andningen blir snabbare.
Vad som skapar stress kan skilja sig mycket mellan olika personer. Vanligtvis handlar det om att det finns en obalans mellan dina egna resurser och omgivningens förväntningar, så du känner dig överväldigad. Olika personer är också olika känsliga för stress, och dina tidigare upplevelser, liksom hur du fungerar som person kan påverka hur du reagerar.
Stress kan ofta vara en fördel, något som hjälper oss att prestera när det verkligen behövs. Men om vi är stressade under lång tid, utan möjlighet att varva ner och återhämta oss, kan stress få allvarliga konsekvenser. Därför är det viktigt att du söker hjälp om du känner att stressen har en stor inverkan på din vardag och du inte vet hur du ska hantera den. Hos Evidentia Psykologi i Stockholm kan du få hjälp med stresshantering.
Privat psykoterapi - 45 minuter - 1 400 kr
Paketpris psykoterapi - 45 min/5 ggr - 5 600 kr (ord.pris 7 000 kr)
Paketpris psykoterapi - 45 min/10 ggr - 11 200 kr (ord.pris 14 000 kr)
Vid sent återbud/uteblivet besök debiteras du för hela besöket.
Välkommen att boka en tid hos Evidentia Psykologi!