Om du besväras av återkommande ångest kan du vända dig till Evidentia Psykologi, för stöd och behandling.
Ångest är en naturlig del av kroppens försvarssystem, som aktiveras när vi upplever något som farligt. Olika personer uppfattar ångest på olika sätt, men generellt kan det beskrivas som en stark känsla av obehag, som ofta tar sig fysiska uttryck. Ångest är inte farligt, men kan kännas väldigt obehagligt.
Vid ångest får du en stark känsla av ängslighet eller oro, som ofta märks tydligt i kroppen. Det är vanligt att man upplever illamående, hjärtklappning, svettningar eller andningssvårigheter. Men vissa personer får ångest utan att de märker av några fysiska symtom, utan känner bara en diffus känsla av obehag.
Du kan få ångest av många olika anledningar och ibland är det uppenbart att en specifik situation orsakar känslan. Men ångest kan också komma smygande utan att du kan identifiera varför. Dessutom finns det många typer av ångestsymtom som orsakar besvär med återkommande ångest, exempelvis generaliserad ångest och panikångest.
Privat psykoterapi - 45 minuter - 1 400 kr
Paketpris psykoterapi - 45 min/5 ggr - 5 600 kr (ord.pris 7 000 kr)
Paketpris psykoterapi - 45 min/10 ggr - 11 200 kr (ord.pris 14 000 kr)
Vid sent återbud/uteblivet besök debiteras du för hela besöket.
Välkommen att boka tid hos Evidentia Psykologi i Stockholm, för hjälp med ångest!