Tandställning Invisalign - för dig över 23 år

Smile Vänersborg

karta knapp bakgrund

Köpmansgatan 3, Vänersborg

Öppet idag från 07:00

Smile Vänersborg

Inga lediga tider den närmaste månaden

Vi på Smile Vänersborg kan hjälpa dig som vill reglera dina tänder med den osynliga tandställningen Invisalign. Observera att du bara kan boka denna behandling om du är över 23 år.

Tandreglering med Invisalign

För att reglera dina tänder med Invisalign måste tandläkaren först skanna dina tänder. Utifrån det skapas sedan tandskenor som är anpassade till dina tänder. Tandskenorna är gjorda i genomskinlig plast, vilket gör att de inte syns. Var sjätte till åttonde vecka får du besöka tandläkaren för att ta fram nya skenor, som justeras lite grann varje gång. På så sätt flyttas till tänder mer och mer mellan varje besök. Du fortsätter besöka Smile Vänersborg tills dina tänder har flyttats till det önskade resultatet.

Så använder du Invisalign

Du måste använda tandskenorna dygnet runt, för att tandreglering med Invisalign ska ge resultat. De enda gångerna du ska ta ut tandskenorna är när du ska äta, borsta tänderna eller använda tandtråd.

När syns resultatet av Invisalign?

Du märker oftast resultatet redan inom några veckor. För att nå det önskade resultatet skiljer sig längden på behandlingen från person till person. För en del kan det ta 6 månader, medan det tar längre för andra.

Få rådgivning om Invisalign och hur det skulle funka för dig. Välkommen till Smile Vänersborg!

Akut tandvård - för dig över 23 år

Du får ett kostnadsförslag.

Om oss

Smile - din tandläkare i Vänersborg!

Vår tandläkarklinik ligger på Köpmansgränd 3 och är enkel att hitta till i markplan. Invid finns både bibliotek och frisör. Du finner lugnet i trivsamma och fräscha lokaler och möter våra engagerade medarbetare. Vi har både tandläkare, tandhygienist, tandsköterskor och en specialisttandläkare i parodontologi på plats. Barn och ungdomar upp till 23 års ålder har fri tandvård men det finns också möjlighet att söka ersättning av Försäkringskassan för våra behandlingar.

Utbudet hos oss på Smile Vänersborg är följande:

  • Tandblekning
  • Tandstensborttagning
  • Tandhygienistbehandling
  • Tandläkarundersökning
  • Tandställning Invisalign
  • Akut tandvård

Det finns också möjlighet att konsultera vår specialisttandläkare inom tandlossningssjukdomar, en så kallad paradontolog.

Vi erbjuder akut tandvård i Vänersborg

Behöver du akut tandvård? Tveka inte att kontakta oss då vi snabbt kan erbjuda dig en tid vid tandvärk eller andra besvär.

Det är enkelt att hitta till Smile i Vänersborg

Smile på Köpmansgränd ligger i de nordvästra delarna av Vänersborg, men det är enkelt att exempelvis köra dit via Edsvägen eller Östra Vägen. Det finns en stor parkering precis i närheten så att du säkert får tag på en ledig parkeringsplats. För de som föredrar att ta bussen ligger Vänersborgtorget precis i närheten där ett flertal bussar stannar. Därifrån är det bara en kort promenad.

Välkommen att boka en tid hos Smile i Vänersborg!

Informationen uppdaterades 09:54 - 13 jun, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag:07:00 - 17:00
Tisdag - Torsdag:07:00 - 19:00
Fredag:07:00 - 15:00

Telefontider

Måndag - Torsdag:07:40 - 15:00
Fredag:07:40 - 13:00

Telefonnummer

0521-711 ### Visa nummer

Hemsida

Loading map

Relaterade kategorier