Lista ditt barn

Hos Smile Kristinehamn kan du lista ditt barn - vi hjälper er att skapa goda vanor för livet!Lista ditt barn hos Smile KristinehamnHos Smile...

Boka tid hos Smile Kristinehamn för Lista ditt barn.

Lista ditt barn hos Smile Kristinehamn

Hos Smile Tandvård kan du lista ditt barn, för att få regelbundna kallelser till undersökningar. Från och med det år barnet fyller tre år kan du välja tandvårdsklinik för ditt barn. När du listat ditt barn hos oss får du automatiskt kallelse till kostnadsfria undersökningar.

Varmt välkommen att lista ditt barn eller ungdom hos Smile Kristinehamn!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Smile Kristinehamn erbjuder.
07.10Tis 3/6
08.20Tor 26/6
fr.1290 kr
Se alla tillgängliga tider
Du får ett kostnadsförslag.
395 kr
Inga lediga tider den närmaste månaden

Kristinehamn
Välkommen till Smile Kristinehamn I Kristinehamn, centralt beläget på Kungsgatan 31 hittar du Smile Tandvård. Vi skräddarsyr tandvården efter dina behov och garanterar alltid trygg och säker vård. Våra erfarna tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor har lång erfarenhet inom tandvård och är redo att ge dig den bästa möjliga behandlingen. Välkommen till vår klinik för en professionell, trygg och personlig tandvårdsupplevelse. Behandlingar på Smile Kristinehamn Allmäntandvård Akut tandvård Estetisk tandvård Tandblekning Tandhygienist Tandimplantat Tandreglering med Invisalign Akuttandvård i Kristinehamn Har du fått plötslig tandvärk eller skadat dina tänder i en olycka? Vi finns här för att hjälpa dig. På Smile Tandvård Kristinehamn erbjuder vi snabb och pålitlig akut tandvård när du behöver det som mest. Kontakta oss så ser vi till att du får den vård du behöver omedelbart. Hitta till Smile Kristinehamn Smile Tandvård ligger mycket centralt på Kungsgatan 31 nära ån Varnan och Stadshotellet. Kollektivtrafik och parkeringsmöjligheter finns i närheten. Välkommen att boka en tid hos Smile i Kristinehamn!

Smile Kristinehamn får höga betyg för sin vänliga och kompetenta personal som utför noggrant arbete. Servicen anses kanonbra och kliniken är särskilt hjälpsam för dem med tandläkarskräck. Miljön är fin och några har fått akuttider samma dag. Enstaka patienter har dock uttryckt att de inte var helt nöjda.
Vänlig och kompetent personal
Noggrant arbete
Kanonbra service
Hjälpsam vid tandläkarskräck
Fin miljö
Fick akuttid samma dag
Inte helt nöjd
barn, akut tandvård, tandläkarskräck
*Sammanfattat från Facebook (14) & Google (3).

Måndag
Tisdag