Tandläkarundersökning - för dig över 19 år

Boka tid hos Smile Kristinehamn för Tandläkarundersökning - för dig över 19 år.

från 1290kr

Hos Smile i Kristinehamn kan vi hjälpa dig med regelbundna tandläkarundersökningar. Observera att du bara kan boka denna behandling om du är över 19 år.

Därför är det viktigt att gå till tandläkaren regelbundet

Att regelbundet komma på undersökning hos tandläkaren är viktigt för att hålla dina tänder friska. Genom undersökningen kan tandläkaren inte bara upptäcka problem, utan också ge dig råd kring hur du ska ta hand om tänderna för att förebygga att du ska få besvär längre fram. Vid undersökningen kontrollerar tandläkaren tänder och tandkött manuellt och med hjälp av röntgen.

Hur ofta ska man komma på tandläkarundersökning?

Det vanligaste är att man går till tandläkaren en gång per år, men det kan variera, beroende på hur mycket besvär du har. Din tandläkare kan ta fram en individuellt anpassad behandlingsplan för dig och bedöma hur ofta du behöver komma på undersökning.

Välkommen att boka tid för tandläkarundersökning på Smile Kristinehamn!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Smile Kristinehamn erbjuder.
Se alla tillgängliga tider
Du får ett kostnadsförslag.
07.40Ons 23/7
14.10Lör 28/6
07.40Ons 23/7
14.10Lör 28/6
13.30Imorgon

Kristinehamn
Välkommen till Smile Kristinehamn I Kristinehamn, centralt beläget på Kungsgatan 31 hittar du Smile Tandvård. Vi skräddarsyr tandvården efter dina behov och garanterar alltid trygg och säker vård. Våra erfarna tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor har lång erfarenhet inom tandvård och är redo att ge dig den bästa möjliga behandlingen. Välkommen till vår klinik för en professionell, trygg och personlig tandvårdsupplevelse. Behandlingar på Smile Kristinehamn Allmäntandvård Akut tandvård Estetisk tandvård Tandblekning Tandhygienist Tandimplantat Tandreglering med Invisalign Akuttandvård i Kristinehamn Har du fått plötslig tandvärk eller skadat dina tänder i en olycka? Vi finns här för att hjälpa dig. På Smile Tandvård Kristinehamn erbjuder vi snabb och pålitlig akut tandvård när du behöver det som mest. Kontakta oss så ser vi till att du får den vård du behöver omedelbart. Hitta till Smile Kristinehamn Smile Tandvård ligger mycket centralt på Kungsgatan 31 nära ån Varnan och Stadshotellet. Kollektivtrafik och parkeringsmöjligheter finns i närheten. Välkommen att boka en tid hos Smile i Kristinehamn!

Smile Kristinehamn får höga betyg för sin vänliga och kompetenta personal som utför noggrant arbete. Servicen anses kanonbra och kliniken är särskilt hjälpsam för dem med tandläkarskräck. Miljön är fin och några har fått akuttider samma dag. Enstaka patienter har dock uttryckt att de inte var helt nöjda.
Vänlig och kompetent personal
Noggrant arbete
Kanonbra service
Hjälpsam vid tandläkarskräck
Fin miljö
Fick akuttid samma dag
Inte helt nöjd
barn, akut tandvård, tandläkarskräck
*Sammanfattat från Facebook (14) & Google (3).

Måndag
Tisdag