Tandläkarundersökning - för dig över 19 år

Du kan boka en vanlig tandläkarundersökning i Halmstad hos oss på Smile. Observera att du bara kan boka denna behandling om du är över 19 år...

Boka tid hos Smile Halmstad för Tandläkarundersökning - för dig över 19 år.

1190kr

Vad ingår i en tandläkarundersökning?

När du går till tandläkaren, är det vanligt att gå på regelbundna tandläkarundersökningar. Det innebär att tandläkaren undersöker dina tänder, både manuellt och med röntgen, för att se:

• om du har hål i tänderna

• hur ditt tandkött ser ut

• om du riskerar att få tandlossning

Denna rutinundersökning gör man i regel en gång per år, men det kan variera från individ till individ beroende på hur mycket problem du har med dina tänder. Tandläkaren tar fram ett förslag på behandlingsprogram om du behöver åtgärda något.

Boka din tandläkarundersökning hos oss på Smile Halmstad redan idag!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Smile Halmstad erbjuder.
07.50Mån 2/6
09.10Ons 4/6
08.10Mån 9/6
395 kr

Halmstad
Välkommen till Smile i Halmstad! På Slottsmöllan 7E i Halmstad ligger Smile Tandvård. I klinikens behagliga miljö strävar vi efter att ge dig bästa möjliga tandvård och patientupplevelse. Smile Halmstad har ett brett behandlingsutbud, allt från tandläkarundersökningar till specialisttandvård. Det viktigaste för oss är att du känner dig trygg under ditt besök och vi ser alltid till att behandla dina tänder utifrån dina behov. Behandlingar på Smile Halmstad Allmäntandvård Akut tandvård Barn- och ungdomstandvård Osynliga tandställningar (Invisalign) Specialisttandläkare, rotbehandlingar Specialisttandläkare, käkkirurgi Tandblekning Estetisk tandvård Tandimplantat Akut tandvård när du behöver Visste du att en av våra mest uppskattade behandlingar är akut tandvård? En olycka kan vara framme när du minst anar det och då finns vår professionella hjälp nära till hands. Smile Halmstad erbjuder tandvård för barn och ungdomar Smile Halmstad erbjuder tandläkare för barn och ungdomar. Hela familjen är välkommen och alla kan självklart gå till samma tandläkare. Vi erbjuder tandvård för barn och ungdomar helt kostnadsfritt upp till 19 års ålder. Behöver du hjälp att lista ditt barn hos oss är du varmt välkommen att vända dig till oss på Smile Tandvård Halmstad så hjälper vi dig med det samt att hitta en passande tid för besöket. Hitta till Smile Halmstad Vid sjön Nissan, i företagscentret Slottsmöllan (7E), hittar du Smile Tandvård Halmstad. Välkommen att boka en tid hos Smile i Halmstad!

Smile Halmstad får höga betyg för deras trevliga och kunniga personal som ger ett tryggt och professionellt bemötande. Patienter har uttryckt att de känner sig avslappnade och väl omhändertagna under sina besök. Vissa har dock noterat små kommunikationsproblem med engelsktalande patienter.
Professionell tandvård
Trygg och lugn miljö
Bra bemötande
Lätt att slappna av
Snabb och smärtfri behandling
Kunde vara bättre på engelska
Kommunikationsbarriärer för utlänningar
barn, akut tandvård, tandläkarskräck, allmäntandvård
*Sammanfattat från Facebook (16), Google (7) & Hitta (7).