Vi på Familjeterapeuterna Syd Östermalm - Humlegården kan erbjuda interpersonell terapi, även kallad IPT.
IPT är en strukturerad gren inom psykoterapin där fokus ligger på relationer och de problem som kan uppstå i dem. Dessa kan nämligen leda till symptom som psykologisk stress, depression och ångest. Interpersonell terapi är en så kallad tidsbegränsad behandling, som till exempel kan vara en lösning vid:
Oro och stress
Nedstämdhet eller depression
Depression under graviditet och efter förlossning
Sorg som inte går över
För att snabbt avgränsa terapin och kunna rikta kraft där den behövs som mest, kommer du tidigt överens med din terapeut om vilket område ni ska fokusera på.
Kontakta oss på Familjeterapeuterna Syd Östermalm - Humlegården, för mer information om interpersonell terapi eller boka en tid redan idag!
leg Psykoterapeut, Socionom, Familjerådgivare, Familjeterapeut, Familjebehandlare, Handledare i psykoterapi (UHÄ)
Socialpedagog, basutbildad KBT terapeut, Familjerådgivare, Familjebehandlare
Verksamhetschef, Prästvigd för Svenska kyrkan, leg Psykoterapeut, Handledare i psykoterapi (UHÄ), aukt Familjerådgivare, cert i Sorgbearbetningsmetoden
Socionom, leg Psykoterapeut, Familjerådgivare, Parterapeut, KBT, PDT, EFT, familjeterapeut, Familjeterapeut.