Om ni har stött på problem i er relation och behöver hjälp med att reda ut negativa samspelsmönster, kan ni vända er till oss på Familjeterapeuterna Syd Östermalm - Humlegården. Vi kan erbjuda par- och familjeterapi, så att ni kan få det stöd ni behöver.
I alla nära relationer finns en balansakt mellan två grundläggande behov: självständighet och gemenskap. Många par kan fastna i denna balansakt och utvecklar destruktiva mönster och beteenden som ofta upprepas. Genom terapi får ni möjlighet att identifiera dessa mönster och tillsammans utveckla en mer balanserad relation, där både självständighet och närhet får utrymme.
Välkommen att kontakta Familjeterapeuterna Syd Östermalm - Humlegården, för mer information eller tidsbokning!
leg Psykoterapeut, Socionom, Familjerådgivare, Familjeterapeut, Familjebehandlare, Handledare i psykoterapi (UHÄ)
Socialpedagog, basutbildad KBT terapeut, Familjerådgivare, Familjebehandlare
Verksamhetschef, Prästvigd för Svenska kyrkan, leg Psykoterapeut, Handledare i psykoterapi (UHÄ), aukt Familjerådgivare, cert i Sorgbearbetningsmetoden
Socionom, leg Psykoterapeut, Familjerådgivare, Parterapeut, KBT, PDT, EFT, familjeterapeut, Familjeterapeut.