Psykodynamisk terapi är en av flera inriktningar inom psykoterapin, som ger dig chans att reflektera över ditt yttre och inre liv i din egen takt. Välkommen att boka tid hos oss på Familjeterapeuterna Syd Östermalm - Humlegården!
Tillsammans med din terapeut får du hjälp att identifiera problem och fördjupa din förståelse för hur dessa hänger ihop med hur du är som person, dina tidigare erfarenheter och hur du uppfattar din nuvarande livssituation. I denna form av psykoterapi passar det ofta bäst om du och din terapeut har en längre kontakt. Rör det sig om ett mer avgränsat problem finns även korttidsterapi som ett alternativ.
Kontakta oss på Familjeterapeuterna Syd Östermalm - Humlegården, på Engelbrektsgatan 9, för att boka tid redan idag!
leg Psykoterapeut, Socionom, Familjerådgivare, Familjeterapeut, Familjebehandlare, Handledare i psykoterapi (UHÄ)
Socialpedagog, basutbildad KBT terapeut, Familjerådgivare, Familjebehandlare
Verksamhetschef, Prästvigd för Svenska kyrkan, leg Psykoterapeut, Handledare i psykoterapi (UHÄ), aukt Familjerådgivare, cert i Sorgbearbetningsmetoden
Socionom, leg Psykoterapeut, Familjerådgivare, Parterapeut, KBT, PDT, EFT, familjeterapeut, Familjeterapeut.