Engelbrektsgatan 9, Stockholm
Vår mottagning ligger på Engelbrektsgatan 9 i Stockholm, precis intill Humlegården. Hos oss får du träffa kunniga terapeuter som ända sedan starten arbetar utifrån ledorden respekt, transparens och glädje. Hos oss ska både klienter och anställda känna sig välkomna och sedda, och vi kan erbjuda personlig service, korta väntetider och möjligheter till utveckling.
Hos oss kan du få hjälp med det mesta inom psykisk hälsa, och vi tillämpar flera psykoterapeutiska inriktningar såsom psykodynamisk terapi (PDT) och kognitiv beteendeterapi (KBT). Vi kan till exempel erbjuda dig:
Vi har breda språkkunskaper och kan också förmedla tolk vid behov.
Eftersom vi arbetar med olika uppdragsgivare kan vi välkomna olika typer av klienter. Vi kan till exempel ta emot dig som privatbetalande, via remiss från din vårdcentral eller via avtal med kommun och företag. Vår mottagning i Stockholm har avtal för familjerådgivning med Stockholm, Danderyd, Nacka, Lidingö, Täby, Haninge, Huddinge, Järfälla, Sollentuna, Norrtälje, Värmdö och Österåker kommun.
Familjeterapeuterna Syd har verksamhet på många orter i Sverige och resten av världen. Du hittar oss i:
Varmt välkommen till oss på Familjeterapeuterna Syd Östermalm – Humlegården!
Informationen uppdaterades 10:02 - 22 aug, 2023