Stötvågsbehandling

Joylife Eskilstuna

karta knapp bakgrund

Rademachergatan 1, (Fristadens vårdcentral) Eskilstuna

Öppet i morgon från 08:00

Joylife Eskilstuna

Naprapati

Pris: 820 kr

Massage

Pris från: 730 kr

Kiropraktik

Pris: 820 kr
Inga lediga tider den närmaste månaden

På Joylife Eskilstuna kan vi erbjuda dig stötvågsbehandling. Det är en effektiv metod för att behandla en rad olika besvär från rörelseapparaten.

Så fungerar stötvågsbehandling

Vid stötvågsbehandling används en speciell apparat som genererar stötvågor. Dessa riktas mot den skadade vävnaden, vilket stimulerar kroppens naturliga läkningsprocess. Vanligtvis behövs 3-5 behandlingar för att ge ett varaktigt resultat.

Fördelar med stötvågsbehandling

Stötvågsbehandling är en mycket skonsam metod och rekommenderas ofta inom ortopedmedicin. Behandlingen gör att många patienter kan slippa både kortisoninjektioner och kirurgi. Eftersom behandlingen hjälper vävnaden att återhämta sig och klara av belastning snabbare, kan den också göra att du slipper långa viloperioder eller tidskrävande rehabilitering.

Klicka på Boka-knappen för att boka tid för stötvågsbehandling hos Joylife Eskilstuna redan idag!

Inga lediga tider den närmaste månaden

Om oss

Varmt välkommen till oss på Joylife Eskilstuna!

Joylife är ett rikstäckande nätverk av legitimerade naprapater, kiropraktorer och massörer. Vi är Sveriges största företag inom vår bransch och du hittar vår klinik i Fristadens vårdcentral, Rademachergatan 1, i Eskilstuna.

Vi har vårdavtal med Region Sörmland.

Individuellt anpassade behandlingar hos Joylife

Hos Joylife Eskilstuna träffar du utbildade terapeuter som kan erbjuda behandlingar inom kiropraktik, naprapati och massage. Vi anpassar alltid behandlingen utifrån varje patients unika behov, så att du får så effektiv hjälp som möjligt.

Vi hjälper dig med dina besvär

Vi kan behandla hela din kropp och våra kunniga terapeuter har många års erfarenhet inom sina respektive områden. Hos oss kan du bland annat få hjälp med:

  • Nacksmärtor
  • Axelsmärtor
  • Huvudvärk
  • Ryggsmärtor
  • Musarm
  • Idrottsskador

Hos Joylife Eskilstuna kan du känna dig trygg

Joylife är Sveriges största företag i sin bransch och våra terapeuter är legitimerade och certifierade. Vi arbetar med välbeprövade metoder, och behandlingen anpassas alltid efter dina behov. Vid ditt första besök hos oss gör vi en noggrann undersökning och ställer diagnos, och tar sedan fram en behandlingsplan som vi tillsammans jobbar efter. Eftersom vi på Joylife Eskilstuna använder oss av ultraljud vid våra undersökningar kan vi göra en mer exakt diagnosticering, samtidigt som du får en mer effektiv behandling.

Välkommen till Joylife Eskilstuna för att se vad modern kiropraktik, naprapati och massage kan göra för just dig. Joylife - vi får dig att må bättre!

Informationen uppdaterades 13:24 - 22 maj, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag:08:00 - 17:00

Telefontider

Dygnet runt

Telefonnummer

070-6000 ### Visa nummer

Hemsida

Loading map

Relaterade kategorier