Joylife Eskilstuna

karta knapp bakgrund

Rademachergatan 1, (Fristadens vårdcentral) Eskilstuna

Öppet idag till 17:00

Joylife Eskilstuna

Naprapati

Pris: 820 kr

Massage

Pris från: 730 kr

Vi på Joylife Eskilstuna kan erbjuda dig en skön och avslappnande massage.

Massage - en välbeprövad behandling

Massage är en välbeprövad behandlingsmetod som har använts i flera tusen år och kan bland annat användas för att behandla smärta, stelhet eller stress. Vid behandlingen bearbetas musklerna med knådningar och tryck, för att lösa upp spänningar och skapa ökad avslappning.

Positiva effekter av massage

De allra flesta kan gynnas av en massagebehandling, och den har många positiva effekter. Förutom att en massage kan vara skönt avslappnande och mjuka upp stela muskler, så ökar den också blodcirkulationen, stärker ditt immunförsvar och minskar smärta. Den kan också användas för att behandla ett specifikt område på kroppen. Om det är något särskilt som du vill att din terapeut ska fokusera på går det alltid bra att tala om det, så anpassar vi behandlingen efter dina behov.

Varmt välkommen till Joylife Eskilstuna, för en avslappnande massage!

Kiropraktik

Pris: 820 kr
Inga lediga tider den närmaste månaden
Inga lediga tider den närmaste månaden

Om oss

Varmt välkommen till oss på Joylife Eskilstuna!

Joylife är ett rikstäckande nätverk av legitimerade naprapater, kiropraktorer och massörer. Vi är Sveriges största företag inom vår bransch och du hittar vår klinik i Fristadens vårdcentral, Rademachergatan 1, i Eskilstuna.

Vi har vårdavtal med Region Sörmland.

Individuellt anpassade behandlingar hos Joylife

Hos Joylife Eskilstuna träffar du utbildade terapeuter som kan erbjuda behandlingar inom kiropraktik, naprapati och massage. Vi anpassar alltid behandlingen utifrån varje patients unika behov, så att du får så effektiv hjälp som möjligt.

Vi hjälper dig med dina besvär

Vi kan behandla hela din kropp och våra kunniga terapeuter har många års erfarenhet inom sina respektive områden. Hos oss kan du bland annat få hjälp med:

  • Nacksmärtor
  • Axelsmärtor
  • Huvudvärk
  • Ryggsmärtor
  • Musarm
  • Idrottsskador

Hos Joylife Eskilstuna kan du känna dig trygg

Joylife är Sveriges största företag i sin bransch och våra terapeuter är legitimerade och certifierade. Vi arbetar med välbeprövade metoder, och behandlingen anpassas alltid efter dina behov. Vid ditt första besök hos oss gör vi en noggrann undersökning och ställer diagnos, och tar sedan fram en behandlingsplan som vi tillsammans jobbar efter. Eftersom vi på Joylife Eskilstuna använder oss av ultraljud vid våra undersökningar kan vi göra en mer exakt diagnosticering, samtidigt som du får en mer effektiv behandling.

Välkommen till Joylife Eskilstuna för att se vad modern kiropraktik, naprapati och massage kan göra för just dig. Joylife - vi får dig att må bättre!

Informationen uppdaterades 13:24 - 22 maj, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag:08:00 - 17:00

Telefontider

Dygnet runt

Telefonnummer

070-6000 ### Visa nummer

Hemsida

Loading map

Relaterade kategorier