Behandling av huvudvärk
null
1/2

Naprapatlandslaget Örebro

5 av 5
(1 patientomdömen)
karta knapp bakgrund

Oskarsparken 7, Örebro

Öppet idag till 17:00

Naprapatlandslaget Örebro

Akupunktur

Pris: 795 kr

Massage

Pris: 995 kr

Huvudvärk är ett vanligt besvär som kan orsakas av olika saker. Vi på Naprapatlandslaget Örebro kan hjälpa dig hitta sätt att lindra din huvudvärk eller bli av med den helt.

Olika typer av huvudvärk

Vi upplever alla huvudvärk någon gång i livet. Vanligtvis är huvudvärk ofarligt och det går att behandla. De två vanligaste typerna av huvudvärk är spänningshuvudvärk och migrän. Vi på Naprapatlandslaget Örebro har stor vana med att behandla just spänningshuvudvärk. Det brukar kännetecknas av spänd och smärtsam nacke, att smärtan sitter som ett band runt huvudet, på toppen av huvudet, eller i pannan eller tinningen och att man upplever koncentrationssvårigheter och trötthet.

Varför får man huvudvärk?

Om belastningen blir så stor att man upplever huvudvärk som symtom, är vår uppgift att lista ut vad som orsakar problemet. Det kan exempelvis vara nacken, men det kan också bero på stress, att man inte vilar och sover ordentligt, att man har synbesvär, dålig hållning, eller är uttorkad. Vi går till botten med dina besvär och arbetar utifrån det, så att du kan undvika det i framtiden.

Hur behandlar vi huvudvärk?

När du kommer till oss får du berätta om dina besvär och sedan undersöker vi dig för att se vad som är spänt och inte fungerar som det ska. Efter att vi ställt en diagnos tar vi fram en lämplig behandling för dig. De behandlingsmetoder vi har syftar till att normalisera nervsystemets funktion. Det kan till exempel vara att man mobiliserar stela leder eller använder medicinsk akupunktur. Den behandling vi väljer beror på dina behov och bakgrund, då vi vill att den ska vara så säker och effektiv som möjligt.

Få hjälp med din huvudvärk hos våra naprapater på Naprapatlandslaget Örebro redan idag!

Om oss

Naprapatlandslaget - världens största naprapatkedja

Välkommen till Naprapatlandslaget Örebro på Oskarsparken 7! Hos oss får du hjälp av kunniga naprapater med alla tänkbara besvär från muskler och leder.

Vår vision: bäst på muskel- och ledbehandling

Redan 1998 träffades vi som grundade Naprapatlandslaget, på Scandinavian College Of Manual Medicine/Naprapathögskolan. Det vi alla hade gemensamt var att vi drömde om att hjälpa människor bli friska genom naprapati. Anledningen till att Naprapatlandslaget startades var att vi kände att det saknades en stor aktör i branschen, och bestämde oss för att grunda det som skulle bli världens största naprapatkedja. Idag har vi ett fantastiskt gäng kunniga och kompetenta naprapater som alla jobbar mot vår vision: bäst på muskel- och ledbehandling!

Detta gör vi på Naprapatlandslaget Örebro

Hos oss får du behandling för besvär som du känner i dina muskler och leder. Våra naprapater arbetar med många olika typer av metoder, till exempel massage, triggerpunktsbehandling, akupunktur och manipulation. Vi utgår alltid ifrån dig och dina förutsättningar och anpassar behandlingen efter just dina behov. De flesta hör av sig till oss med följande besvär:

  • Ryggskott
  • Ont i knät
  • Ont i höften
  • Tennisarmbåge
  • Hälsporre
  • Migrän
  • Huvudvärk
  • Ischias
  • Ont i ryggen
  • Diskbråck

Hur hittar du till oss?

Du hittar vår trevliga klinik på Oskarsparken 7 i Örebro. Du kan enkelt ta dig till oss med bil eller buss. Parkeringsmöjligheter finns precis i närheten och den närmaste busshållplatsen är Örebro Hamnplan.

Sök hjälp för dina muskler och leder hos oss på Naprapatlandslaget Örebro redan idag!

Informationen uppdaterades 09:22 - 20 mar, 2023

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
5 av 5
Tillgänglighet
5 av 5
Lokal och hygien
5 av 5
Information
5 av 5
5 av 5

Baserat på 1 omdöme

Spontant omdöme
25 apr, 2023

Jag kan varmt rekommendera Naprapatlandslaget. De har kunniga och professionella naprapater. Lätt att nå via mejl.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag:08:00 - 17:00
På helger och röda dagar erbjuder vi jourtider.

Telefonnummer

010-768 1# ## Visa nummer
Loading map

Relaterade kategorier