Klamydiatest

Misstänker du att du kan ha smittats av klamydia? Då är du välkommen till oss på Citymottagningen för Sexuell Hälsa för att testa dig.Vad är...

Boka tid hos Citymottagningen för Sexuell Hälsa för Klamydiatest.

Vad är klamydia?

Klamydia är en så kallad könssjukdom, det vill säga en infektion som sprids via oskyddat sex. Vanligast är att man får klamydia efter slidsamlag eller analsamlag. Infektionen kan ge symtom som att det svider när du kissar eller att du får flytningar, men i många fall får du inga symtom alls.

Det är viktigt att testa sig

Eftersom klamydia inte alltid ger tydliga symtom är det viktigt att gå och testa sig, så man kan få behandling. Om man går med infektionen länge riskerar det att senare ge svårigheter att få barn. Det är också viktigt att testa sig, så man undviker att sprida smittan vidare till andra.

Välkommen till Citymottagningen för Sexuell Hälsa för klamydiatest!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Citymottagningen för Sexuell Hälsa erbjuder.

Citymottagningen för Sexuell Hälsa
Välkommen till Citymottagningen för Sexuell Hälsa! Du hittar vår mottagning på Karlavägen i Stockholm, på bekvämt gångavstånd till flera tunnelbanestationer. Till oss är alla välkomna, oavsett kön, könsidentitet eller sexuell läggning. Det här kan vi hjälpa dig med Vår sexuella hälsa är otroligt viktig och du har rätt att få vård och stöd utan fördomar, diskriminering eller tvång. Oavsett vem du är kan du vända dig till oss för hjälp, och vi erbjuder bland annat: Sexualrådgivning Provtagning för sexuellt överförbara infektioner Preventivmedelsrådgivning Samtal kring sexuell hälsa Vaccination mot hepatit A+B (MSM) PrEP- behandling, som erbjuds till män och transpersoner som har sex med män. Hos oss jobbar barnmorska, sjuksköterska, undersköterskor, kurator, gynekolog och venereolog. När ska jag vända mig till Citymottagningen för Sexuell Hälsa? Det kan finnas en rad anledningar att komma till oss. Kanske funderar du på vilket preventivmedel du ska välja, eller upplever olika typer av fysiska besvär, som smärta vid samlag eller svårigheter med erektion/upphetsning. Men du är också välkommen till oss om du upplever oro kring sex eller har funderingar kring onani, orgasm och lust. Varmt välkommen att kontakta Citymottagningen för Sexuell Hälsa om du vill ha mer information, eller boka en tid redan idag!

4.9
Sofie A.
27 jun, 2022
Victoria B.
30 dec, 2021
Ssk Frisén hjälpte mig med mitt ärende. Så himla trygg och snäll!

Måndag
Tisdag - Torsdag