Läkarintyg Körkort (Alkohol, Narkotika och Läkemedel)

Boka tid hos Läkarintyg Direkt för Läkarintyg Körkort (Alkohol, Narkotika och Läkemedel).

1995kr

Transportstyrelsen kräver ett läkarintyg i särskilda fall som styrker att du är fri från missbruk och lämplig att framföra fordon i trafiken, vilket du kan göra hos Läkarintyg Direkt.

Varför behövs intyget?

Om du blivit av med ditt körkort på grund av missbruk eller ansökt om körkort men har en missbrukshistorik kan Transportstyrelsen kräva ett intyg som styrker att du nu är fri från alkohol eller droger. Hos Läkarintyg Direkt får du hjälp med:

• inskrivning

• remiss till provtagning under observationstiden

• läkarintyg till Transportstyrelsen.

Vad är det som undersöks?

Du får träffa vår specialistläkare för genomgång och inskrivning via videosamtal. Därefter får du en remiss till lab för blod- och urinprover. Hur många prover som behövs och hur lång observationstid som krävs framgår i det föreläggande Transportstyrelsen skickar ut när du ansökt om körkortstillstånd. Inför undersökningen är det viktigt att du tar med ditt föreläggande från Transportstyrelsen, giltig legitimation, och en lista över eventuella mediciner som du tar regelbundet.

Observera att Läkarintyg Direkt endast tar betalningar via Swish eller kort.

Välkommen till Läkarintyg Direkt, så hjälper vi dig med utfärdande av intyg!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Läkarintyg Direkt erbjuder.

Läkarintyg Direkt
Välkommen till Läkarintyg Direkt Hos oss får du hjälp med en rad olika läkarintyg, snabbt och enkelt. Vi har hög kompetens och ger dig ett professionellt bemötande från vårt första möte hela vägen till utfärdandet av intyget. Hos oss står du som kund i fokus och vi svarar gärna på dina frågor. Du kan få hjälp av Läkarintyg Direkt oavsett var du befinner dig i landet. Vi har även en mottagning i Stockholm på St Göransgatan 126 på Kungsholmen. Vi hjälper både privatpersoner och företag. Få tag i läkarintyg snabbt online med Läkarintyg Direkt För många är det svårt att ta sig till en undersökning under arbetstid, och det kan därmed göra det nästintill omöjligt att få det läkarintyg som man behöver. Därför kan du nå oss närsomhelst via vår onlinebokning, för att underlätta för dem som behöver det. Vi erbjuder videosamtal för våra läkarintyg som du kan söka digitalt, och har många lediga tider för att du ska hitta någon som passar dig. Det här kan vi hjälpa dig med Hos oss erbjuder vi läkarintyg utfärdade av legitimerade läkare. Bland annat kan vi hjälpa dig med: Läkarintyg för körkort Körkortsintyg för dig med ADHD/ADD/Aspergers Läkarintyg för förstadagsintyg Läkarintyg för alkolås Läkarintyg för utlandsstudier/utlandsarbete Varmt välkommen att boka tid hos Läkarintyg Direkt! Följ oss gärna i sociala medier! Facebook   Instagram

Läkarintyg Direkt erbjuder en smidig och kostnadseffektiv tjänst för utfärdande av läkarintyg. Många berömmer den professionella och trevliga personalen, samt den snabba hanteringen av intyg online. Öppettiderna är flexibla och priserna konkurrenskraftiga. Några har emellertid påtalat viss ineffektivitet i kommunikation samt svårigheter att orientera sig vid besök.
Snabb och enkel service
Motsägande information vid besök
Väntetider ibland
Svårt att hitta ingången
körkortsintyg, reseintyg, arbetstidspressade
*Sammanfattat från Google (35).

4.8
2.3
Anton V.
11 feb, 2025
De lyckades inte skicka in mitt läkarintyg, de skyller på extern part utan ersättning eller liknande. Nu måste jag söka om min behörighet som jag blivit av med pågrund av försent inskickat läkarintyg.. mycket oprofessionellt bemötande.
Andrés E.
25 jan, 2024
Otroligt bra service, bra läkare, fräscht ställe och fick tid oerhört snabbt. 5 av 5 stjärnor! En extra stjärna till Neila i receptionen som gav ett proffsigt bemötande⭐️