Naprapatlandslaget Stockholm Arenastaden

5 av 5
(1 patientomdömen)
karta knapp bakgrund

Evenemangsgatan 17, Solna

Öppet idag från 07:00

Naprapatlandslaget Stockholm Arenastaden

Akupunktur

Pris: 795 kr

Massage

Pris: 995 kr

Vi på Naprapatlandslaget Stockholm Arenastaden hjälper dig som har fått nackspärr.

Så känner du igen nackspärr

Nackspärr kännetecknas av smärta och stelhet i nacken. Ofta har man svårt att vrida huvudet, eller att luta det framåt eller bakåt. Man kan beskriva det som att nacken “låser sig”. Nackspärr kan kännas väldigt obehagligt och begränsa din rörlighet, men det är inte något farligt i sig. Besvären kan uppstå av flera anledningar. I många fall rör det sig om att man gör en specifik rörelse, som en vridning, men du kan också få nackspärr när du suttit i drag eller sovit i en olämplig ställning.

Naprapatbehandling mot nackspärr

För det mesta försvinner nackspärr av sig själv, men det kan ändå vara bra att få behandling, för att lindra den akuta smärtan och påskynda läkningen. Hos Naprapatlandslaget Stockholm Arenastaden kan vi inte bara hjälpa dig med smärtlindring, utan också komma till grunden med varför besvären uppstått. På så sätt kan vi också hindra att de återkommer längre fram. Du kan också göra saker på egen hand, för att lindra dina besvär. Ett tips är att hålla nackmusklerna varma och att mjuka upp muskulaturen med försiktig rörelse.

Välkommen till Naprapatlandslaget Stockholm Arenastaden, så hjälper vi dig med din nackspärr!

Om oss

Välkommen till Naprapatlandslaget - världens största naprapatkedja!

Naprapatlandslaget Stockholm Arenastaden hittar du på Evenemangsgatan 17 i Solna. Här träffar du kunniga naprapater som hjälper dig med alla tänkbara besvär från muskler och leder.

Vår vision: bäst på muskel- och ledbehandling

Redan 1998 träffades vi som grundade Naprapatlandslaget, på Scandinavian College Of Manual Medicine/Naprapathögskolan. Det vi alla hade gemensamt var att vi drömde om att hjälpa människor bli friska genom naprapati. Anledningen till att Naprapatlandslaget startades var att vi kände att det saknades en stor aktör i branschen, och bestämde oss för att grunda det som skulle bli världens största naprapatkedja. Idag har vi ett fantastiskt gäng kunniga och kompetenta naprapater som alla jobbar mot vår vision: bäst på muskel- och ledbehandling!

Vi hjälper dig med dina besvär

Hos Naprapatlandslaget Stockholm Arenastaden kan du få behandling för en rad olika besvär från muskler och leder, till exempel:

  • Ont i knät
  • Ont i höften
  • Hälsporre
  • Migrän
  • Ryggskott
  • Huvudvärk
  • Ischias
  • Ont i ryggen
  • Diskbråck
  • Tennisarmbåge

Behandlingen anpassas alltid efter just dina behov och vi arbetar med flera olika metoder, som till exempel manipulation, mobilisering, triggerpunktsbehandling, massage, stretching, och akupunktur.

Hitta till oss på Naprapatlandslaget Stockholm Arenastaden

Du hittar vår mottagning på gatuplan, i gångavstånd från pendeltåget och tunnelbana. Mall of Scandinavia ligger precis mitt emot oss.

Varmt välkommen att boka tid hos Naprapatlandslaget Stockholm Arenastaden redan idag!

Informationen uppdaterades 09:38 - 20 mar, 2023

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
5 av 5
Tillgänglighet
5 av 5
Lokal och hygien
5 av 5
Information
5 av 5
5 av 5

Baserat på 1 omdöme

Spontant omdöme
15 okt, 2020

Fick tid 45 minuter efter att jag hittade dem. Linnea var otroligt kunnig och visste precis vad hon gjorde. Hittade problemet snabbt och fixade det. Kändes så mycket bättre efter 👍

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag:07:00 - 19:00
Akuta tider varje dag. Öppet vissa kvällar och helger - kontakta oss.
LÖRDAG: Naprapatlandslaget Odenplan har lördagsöppet 10:00-15:00

Telefonnummer

010-768 1# ## Visa nummer
Loading map

Relaterade kategorier